În anul 2014, Sorana Darclee Mohamad anunța că divorțează la notar, după cinci ani de iubire și doi de căsnicie cu ofițerul SRI Paul Moga. Cei doi se căsătoriseră civil în aprilie 2012, iar pe 23 iunie au mers la altar. Fericirea nu a durat prea mult.

În mai 2014, în showbiz a apărut informația că solista de la A.S.I.A. a fost înşelată cu o damă de companie pe nume Betty, de care soţul ei se îndrăgostise de ceva vreme. Sorana povestea că a făcut terapie cu patru psihologi pentru a trece peste trauma divorțului, dar iată că acum a ieșit soarele și pe strada ei.

Solista de la A.S.I.A., trupă care s-a reunit și care pregătește un concert la Sala Palatului, a dat detalii despre bărbatul din viața ei, cu care își dorește foarte mult să aibă un copil.

Trupa A.S.I.A. s-a reunit în formula cu Anca, Sorana, Iana și AnemonaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Partenerul meu de viață este prietenul meu de 26 de ani. Noi am fost colegi de generală și de liceu. În momentul în care A.S.I.A s-a înființat, el a fost acolo lângă mine și m-a susținut în acele momente la școală, pentru că era foarte greu.

După foarte mulți ani am ajuns să fim și parteneri de viață. Așa că, pentru el, nu este doar o încântare că din nou m-am întors în A.S.I.A, ci că toate acestea se întâmplă. Că noi ne-am reîntâlnit după 20 de ani, că a început relația noastră exact ca atunci, înainte să fie și A.S.I.A.

Am cea mai mare susținere. Este cel mai mare admirator al trupei. Ne ascultă muzica, ne știe muzica. Eu trebuie să repet foarte mult acasă și atunci, dimineața la prima oră, după ce a făcut cafelele, dăm drumul la A.S.I.A și stă lângă mine și mă ascultă cum repet, cum studiez. Merge cu mine la studio, mă încurajează.

Dacă mă vede că sunt obosită mă ia, gata, treci în pat. Dimineața el mă ajută să mă trezesc. Partenerul meu este foarte implicat. Este jumătatea mea, sunt coasta lui, eu așa zic! Este omul vieții mele. Vieților mele”, a dezvălui, pentru FANATIK, Sorana Darclee Mohamad.

Sorana: „Așa sunt la 40 de ani. Fericită din cale afară, împlinită și plină de energie”

„40 de ani la vârstă și 31 de ani de carieră. Da, urcam pe scenă încă de la 9 ani și lucrăm la Tvr, în emisiuni de copii. Apoi jucăm în filme pentru copii și tot așa.

Am avut ocazia să mă dezvolt într-o lume spectaculos de colorată, dar și dură cum nu va imaginați.
Am avut o copilărie cel puțin interesantă, înconjurată de oameni de teatru, muzică, scriitori și pictori. Mi-au influențat viață, pasiunile, maniera de gândire și educația.

Am fost un copil fericit și un adolescent foarte muncitor și responsabil. Țineam și de trupa A.S.I.A. dar și de școală și mai apoi facultate. Nu era deloc ușor, dar nici imposibil. Și se pare că mi-a plăcut atât de mult, încât după ani buni de pauză, am decis că mai vreau.

O porție de agitație și oboseală, dar toate îmbrăcate în lumina reflectoarelor lângă oameni care îmi sunt familie. Mi-am reîntâlnit prima iubire, după 20 de ani, și nu am cuvintele potrivite prin care să transpun ce înseamnă să îți găseșți (regăsești) jumătatea.

E un zbor constant și o fericire nebună care-ți da o forță și mai nebună. Așa sunt la 40 de ani. Fericită din cale afară, împlinită și plină de energie. Practic cam cum eram pe la 16 ani. Întineresc”, este mesajul plin de optimism al Soranei.

Citește și: Blestemul trupei A.S.I.A.? Divorțuri pe bandă rulantă, infidelități și ghinion în amor

Citește și: Scandal uriaș în trupa A.S.I.A. Irina Nicolae nu a fost invitată la concertul aniversar: „Am avut un șoc. Mi se pare degradant și înjositor”

Citește și: Trupa A.S.I.A. se reunește după 17 ani. Solistele au anunțat data marelui concert

Citește și: Irina Nicolae și Marius Vizer, petrecere grandioasă pentru fetița lor de 5 ani. Ținutele, torturile, meniul și decorul au fost ca la palat