Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac au flirtat recent pe Instastory, în văzul tuturor. Ileana Lazariuc a distribuit o imagine din perioada căsătoriei cu Ion Ion, alături de următorul mesaj: „Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui te prinde mai bine din unghiul acela”. Țiriac Junior a  reacționat: „Am vrut să prind apusul în părul tău”. „A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate”, i-a răspuns Ileana, deschizând, parcă, o cutie cu amintiri frumoase, de cuplu.

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac, probleme în Paradis din cauza Ilenei Lazariuc?

Nu a trecut mult, iar Sorana Cîrstea a avut o reacție extrem de interpretabilă pe Instagram. „Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”, notează gsp.ro. Culmea, pasele cu mesaje în mediul virtual au continuat cu o reacție din partea Ilenei Lazariuc. „Gossip dies when it hits a wise persona ears (bârfa moare în momentul în care întâlnește urechile unei persoane înțelepte)”.

mesaje-ileana-si-ion-tiriac-jrSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat în 2017

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au format un cuplu din 2002, și din relația lor au venit pe lume Alexandru, născut în 2008, și Nicholas, în 2009. Tot în 2009, cei doi și-au oficializat relația. La scurt timp după nuntă, cei doi au locuit la Paris, apoi s-au întors în București. Însă în 2017, după 17 ani de relație, Ileana și Ion Ion au dezvăluit că au divorțat în mare secret. Îi leagă însă o poveste de dragoste ca în filme și doi băieți minunați, așa că nu se știe niciodată cum ar putea fi reaprinsă flacăra pasiunii.

Citește și: Să fie aceasta împăcarea anului? Ileana Lazariuc schimb savuros de replici cu Ion Ion Țiriac

Citește și: Ion Ion Țiriac se însoară! S-a logodit cu cea mai frumoasă jucătoare de tenis