Louise e copia sa fidelă, dar cu câteva kilograme în plus față de Victoria. Însă în timp ce Victoria trăiește în lux și participă la evenimente mondene de top, sora și fratele ei duc vieți de oameni obișnuiți, departe de blitzurile paparazzilor.

Louise si VictoriaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Dacă despre Christian nu se știe mare lucru, acesta ducând o viață foatre discretă, despre Louise, în vârstă de 42 de ani, se știe că, după al doilea divorț, s-a întors să locuiască cu părinții, împreună cu cei patru copii ai ei.

Divorțată de două ori, locuiește cu părinții

Louise a fost căsătorită de două ori: cu Hayden Isted, patronul unei companii de telefonie mobilă, cu care are doi copii, Tallulah-May și Finlay. Louise a crescut-o singură pe prima fiică, Liberty, acum în vârstă de 20 de ani.

Al doilea mariaj a fost cu Darren Flood, cu care are o fată, Quincy, acum în vârstă de 8 ani. Divorțată a doua oară în 2014, Louise este singură în prezent.

Abia în ultimii ani a început să mai vină, din când în când, la câte un eveniment. Paparazzii au profitat de ocazie și au fotografiat-o, mirați de asemănarea cu cântăreața devenită designer.

Cumva, chiar dacă la o scară mult mai mică, Louise activează tot în zona modei, ea având un butic în care vinde haine, într-o zonă rurală, în Hertfordshire.

Vezi și Victoria Beckham povestește cu lux de amănunte ce fac ea și soțul ei în dormitor

Citește și: