„Ea nu are un sistem imunitar. Singurul loc în care a mers a fost la farmacie. La ea în comitat nu poţi fi testat decât dacă eşti simptomatic, apoi aştepţi cinci zile pentru rezultate. Poţi să stai singur în camera asta?

Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii. Vă rog!”, a scris Stone, publicând o înregistrare emoționantă cu sora ei, pe patul de spital, în timp ce primește oxigen.

View this post on Instagram

Repost from @thekellystone • Please listen with love

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Vedeta din ”Basic Instinct” şi-a îndemnat fanii să ”aprindă lumânări” pentru sora ei și soțul acesteia, care se luptă să respire.

Vineri, sora ei mai mică, Kelly, a publicat o fotografie cu ea şi soţul ei, Bruce Singer, dintr-o excursie de acum câteva luni înainte de spitalizare.

„Ăştia suntem noi. 13 martie. Am plecat în paradisul nostru din Montana. Credem că Covid nu poate să ne găsească. Fără cumpărături, fără petreceri, abia vedem un om. Acum mă lupt să respir. Nu vrei să ai Covid”, a scris ea.

Sharon Stone susține că din cauza Covid-19 și-a pierdut deja bunica și nașa.

Vezi și Cercetătorii americani au descoperit o posibilă ordine în care apar simptomele COVID-19. La ce trebuie să fiți atenți!

Citește și:

Fostul iubit al lui George Michael, arestat. Ce-a fost în stare să facă după ce a ajuns la sapă de lemn

Fiica lui Cornel Palade a decis să părăsească România. Motivul pentru care a luat această decizie