Cântăreţul Dima Trofim (29 de ani) face acum declarații dure și spune că de vina pentru moartea ei ar putea fi medicii, o investigaţie fiind în curs.  Într-un interviu pentru Antena Stars, fostul membru al trupei “LaLa Band” a mărturisit că durerea este încă uriaşă şi nu se poate obişnui cu gândul, mai ales că ar fi vorba de o greşeală a medicilor.

„Nu poţi să ieşi din acea perioadă, trebuie doar să încerci să accepţi, să încerci, cu toate că nici asta n-am făcut, dar trebuie să mergi înainte. Mi-e greu. Nu accept, nu pot să accept. Însă am găsit puterea în mine de a merge mai departe. Pentru că eu, Dima, sunt aşa datorită ei. Ea m-a educat, ea m-a făcut cine sunt şi datorită ei am absolut tot ce am. Îi simt prezenţa întotdeauna… Trebuia să trăiască! Sora mea trebuia să trăiască! Dar s-a întâmplat uite aşa (pocnind din degete – n.r.). E greşeala doctorilor“, a declarat Dima Trofim.   Întrebat dacă îi poate ierta pe medicii care s-au ocupat de sora lui, cântăreţul a replicat: „Ei se pot ierta? Acum se fac investigaţii în acest caz şi o să am un răspuns cât de curând (…) Sora mea era în comă când m-au sunat părinţii, iar în câteva ore s-a stins. Vorbisem cu ea la telefon cu două zile înainte”, a spus artistul, care a devenit celebru după rolul lui în serialul  „Pariu cu viața” pentru Antena Stars.

S-a înscris într-un show TV ca să-și ajute sora

Artistul a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a zis sora lui. „Mi-a zis să fac bine acolo (în concurs – n.r.) şi apoi mă întorc acasă şi ne apucăm de treabă. Ea ţinea foarte mult la cariera mea, îmi era mereu alături. Ştiu că nu i-ar plăcea să fiu trist şi să plâng, iar eu vreau ca ea să fie mândră de mine“, a spus artistul.

Recent, cântăreţul a dezvăluit că s-a înscris în noua emisiune de la Antena 1 tocmai pentru a o ajuta din punct de vedere financiar pe sora sa care era bolnavă, însă a precizat că nimeni nu se aştepta ca ea să moară. „Unul dintre motivele pentru care am mers în «Ultimul Trib» a fost să o pot ajuta pe sora mea, care era bolnavă. A fost ceva spontan şi la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia să fie aşa, nu ne-am aşteptat la aşa ceva şi nu mi-a trecut prin cap că o să rămân fără ea. Cu toată familia am o relaţie specială, dar sora mea mai mare a fost ca şi mama mea “, a povestit Dima.

Citește și: