„Italia a fost mereu destinația mea preferată pentru vacanțe. Dar de la a merge în vacanță în Italia până la a locui aici, e drum lung. Lung cam cât din România până în Italia.

Cum am ajuns eu să locuiesc pentru moment în Italia, prizonieră a propriei vieți, e poveste lungă și prea personală ca să fie spusă public. Dar cum spunea un prieten de-al meu psiholog, de câte ori ești într-o situație dificilă, gândește-te la ce cadou te așteaptă dincolo de această situație”, povestește Naty.

„Au trecut câteva luni de când ma aflu la Mestre, la 20 de minute de Veneția, cel mai frumos loc din lumea asta. Cum am reușit sau nu, mai ales nu, să mă adaptez la o țară pe care credeam că o cunosc și pe care credeam că o iubesc, asta aș vrea să vă povestesc. Cu bune și cu rele, cu dificultăți și bucurii…ca-n viață…

Nu veți auzi clișee și rutine de seară sau cum să fim frumoase sau cât de fashion am defilat eu la Veneția. Vă voi împărtăși adevărul meu despre o experiență a vieții normale și banale cu sinceritatea unei românce get beget… Pe mâine deci…sau a domani, mai degrabă…”, a scris sora lui Mircea Badea, promițându-le prietenilor virtuali că va reveni cu amănunte despre motivele pentru care încheie acest capitol, viața în Italia.

Vezi şi 12 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Italia!

Pentru Mircea Badea e însă, pe undeva, o veste bună. Își va putea vedea sora și nepoata, pe ”Rontzi”, mai des. Se știe că omul de televiziune are o relație extrem de apropiată cu ambele, fiind protectorul lor.

Naty-Badea-acum-3-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Naty, care este și scriitoare și care credea că Italia o va inspira, a lucrat pentru emisiunea Sinteza Zilei, prezentată de Mihai Gâdea. Ea mărturisea recent că vrea să-i contacteze pe oficialii de Cartea Recordurilor, pentru a le prezenta o carte scrisă în întregime pe smartphone și semnată de ea.

Vezi și Ce a pățit fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea în vacanța în Dubai. ”Foarte ciudată și destul de agresivă…”

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu a topit 20 de kilograme și e complet schimbată: ”Am slăbit precum economia României”

Catinca Roman, despre prima palmă luată de la iubit și cum a reacționat: „Îmi era rușine. Rușinea asta românească o să ne omoare pe toți într-o zi”