Sora lui Kate a devenit cunoscută drept femeia cu cel mai frumos fund și a reușit cu formele ei să o umbrească pe Kate Middleton, la nunta acesteia cu prințul William, al doilea moștenitor al coroanei britanice, în ordinea succesiunii la tron.

Deși Pippa nu deține nici un titlu regal, ea se va beneficia, cu siguranță, de toată atenția cuvenită, având în vedere că de la nunta acesteia nu vor lipsi membrii familiei regale, iar micuța prințesă Charlotte și micul prinț George, îi vor fi domnișoara și cavalerul de onoare.

Pippa Middleton and James Matthews Englefield ViewsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Sora mai mică a lui Kate se mărită cu miliardarul James Matthews (41 de ani),  pe care l-a cunoscut în 2012, când a mers cu familia ei într-o vacanță în insula St. Bart’s din Caraibe, unde părinții lui dețin un resort. Cei doi au început o scurtă relație pentru câteva luni. S-au despărțit, iar din 2015 formează din nou un cuplu.

Nuntă de 325.000 $

Matthews mai are un frate mai mic, ce este starul unui reality-tv, Spencer, iar celălalt fratemai mare, Matthews, a murit la 22 de ani, după ce a escaladat muntele Everest, fiind atunci cea mai tânără persoană care a făcut acest lucru. De asemenea, el mai are o soră, Nina, din primul mariaj al tatălui lui. Matthews locuiește într-o casă- palat din cartierul londonez Chelsea și deține propriul său avion.

Ceremonia va avea loc la biserica St. Mark’s din  Englefield, Berkshire, iar petrecerea va avea loc pe proprietatea părinților ei, Michael și Carole Middleton,  din Buck­le­bury, într-o construcție din sticlă, în valoare de 130.000 de dolari, adusă din Belgia și montată în curtea acestora, unde au fost instalate și toalete de lux, în valoare de 8.000 de dolari. Pentru mâncare ei au plătit 120.000 de dolari, iar pentru băuturi 30.000 de dolari. Doar rochia Pippei a costat 17.000 de dolari, verighetele 33.000 de dolari, florile 30.000 de dolari, iar tortul 5.000 de dolari. Potrivit tabloidului britanic Mirror, Pippa și viitorul ei soț, fost pilot de curse, au cheltuit pentru grandiosul eveniment cel puțin 325.000 de dolari.

Pippa și Jemaes vor avea peste 300 de invitați

Pippa și James vor avea peste 300 de invitați, printre care se vor număra, în mod evident, Kate și William, cu copiii lor, prințul George și prințesa Charlotte, dar și mezinul familiei regale, prințul Harry și iubita lui, actrița Meghan Markle, care a ajuns încă de miercuri la Londra pentru a participa la marele eveniment.

De altfel, prințul George și prințesa Charlotte vor atrage toate privirile, având în vedere că vor avea vor avea câte un rol foarte important. George va ține verighetele, iar Charlotte va fi domnișoara de onoare și va ține florile. „Kate a spus că abia așteatptă nunta surorii ei din acest week-end, însă exte îngrijorată de felul în care se vor comporta copiii. Ea speră că vor fi cuminți, dar niciodată nu știi cum reacționează la această vârstă”, a declarat un apropiat al ducesei.

Fotografii: Hepta/Northfoto