Sora cea mai mică a Lidiei Buble, mezina familiei și cel de-al 11-lea copil al familiei Buble, le-a povestit fanilor ei de pe Instagram într-un Instastory că pentru că mama ei avusese deja prea multe sarcini, medicii au sfătuit-o să facă avort când a rămas însărcinată cu ea. Și asta, pentru pentru că risca să își pună viața în pericol și era posibil ca bebelușul să aibă probleme, însă mama ei a decis să ducă sarcina până la capăt și a venit pe lume perfect sănătoasă. Cu toate acestea,la numai două săptămâni de la naștere era să-și piardă viața din cauza neglijenței Lidiei Buble.

“Mami a încercat să mai aibă încă doi copii înaintea mea, dar a pierdut acele două sarcini, de asta e diferență mai mare de vârstă intre mine și Diana, iar după două pierderi m-a avut pe mine. Medicul i-a spus că a avut prea multe sarcini: Doamnă Buble, dacă păstrați sarcina, o să muriți ori dumneavoastră, ori copilul”. Eu trebuia să ies oricum cu un handicap. Copilul va avea o viață foarte chinuită, dumneavoastră la fel, faceți avort, și mami a refuzat. I-a zis: Domnule doctor, dacă Dumneze vrea să-i dea o viață să i-o dea, dacă nu să i-o ia, dar eu nu fac așa ceva. A spus că deși putea să moară la naștere și copiii ei să rămână fără mamă, ea a ales să mă păstreze. S-a dus acasă și i-a povestit și lui tati și au fosst foarte triști. S-au rugat foarte mult pentru mine. (…)Am fost foarte sănătoasă la naștere. Am avut 4,5 kilograme. Bebe boss pe salon. Nimic din ce a spus medicul nu s-a întâmplat. Nimic, nimic. Nu am niciun handicap. Sunt foarte sănătoasă”, a povestit Lorena Buble.

Însă, deși mama ei s-a dus fericită cu ea acasă de la spital, Lorena a fost la un pas de moarte la doar două săptămâni de la naștere, când Lidia a scăpat-o din brațe și a căzut cu capul pe gresie.

“Lidia m-a scapăt din brațe la două săptămâni de când m-am născut – am avut fisură pe craniu, de la bărbie până la ceafă. Foarte grav, mi-am spart capul, doctorii nu mi-au dat șanse multe să trăiesc. Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un moment dat nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista. Era atât de gravă fisura, nu mai aveam mult de trăit, iar după ce s-au rugat fisura a dispărut”, a spus Lorena.

Citește și:

Linda Gray trece prin clipe grele. Fiul ei a murit la doar 56 de ani

Nico, detalii din dormitor. Cum menține pasiunea după 25 de ani de căsnicie: „Mă uit des la…” Fanii au rămas cu gura căscată