Bianca Giurcanu; de profesie stewardesă și fotomodel, le-a bătut obrazul celor care au criticat-o dur pe sora ei pentru ce au văzut doar din imaginile difuzate la televizor, dar și celor care au umplut conturile sociale cu mesaje răutăcioase.

faimosii3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

După ce Laura Giurcanu, concurentă în echipa Faimoșilor, la Survivor, a fost propusă spre eliminare, Bianca a postat un mesaj prin care îi ruga pe fani să o susțină pe Laura prin vot, dar a primit un val de comentarii acide.

„Laura este insuportabilă la TV”, „Prefăcută”, „cea mai înceată concurentă”, „Lumea te vrea acasă”, „Laura abia merge pe traseu, se folosește de toți”, „Este falsă” sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase de la postare.

Bianca a răbufnit și a postat un mesaj tranșant pe rețelele de socializare.

„Laura e sora mea, dar e și jumătate din inima mamei noastre. Probabil că cei care au copii gândesc ca mine când se referă la copiii lor. Probabil așa voi gândi și eu când voi avea copii, dar până atunci Laura este totul pentru mine. Citeam mesajele primite aseară și mă gândeam ce e în sufletul mamei mele… să vezi cum niște oameni care nu îl cunosc deloc pe copilul tău pot emite astfel de judecăți.

Nu voi înțelege niciodată cum cineva a cărui părere nu o ceri, totuși simte nevoia să ți-o transmită și nu oricum, ci foarte jignitor. Nu mă înțelegeți greșit, știu că acesta este un spațiu public, că Laura este urmărită și de persoane care nu o susțin. Aseară am cerut sprijinul comunității care vrea să o susțină, care crede în ea. Atât. Nimic mai mult. Ei o cunosc pe Laura așa cum este ea, și-au format părerea de când o urmăresc.

Pentru restul oamenilor, Laura este un om așa cum au văzut-o într-o emisiune, unde au văzut frânturi. Nu vreau să conving pe nimeni despre cum e ea de fapt. Noi vedem câteva minute extrase din 24 de ore pe care le petrec Faimoșii împreună. Noi aici vedem imaginea de ansamblu, testimonialele pe care ei nu le văd.

Vreau să mulțumesc din suflet tuturor celor care au votat-o aseară sau i-au trimis un gând bun. Iar celor care au simțit să dea mesaje grele și răutăcioase le spun doar atât: este ok, cu siguranță și voi aveți persoane pe care le-ați susținut și care vă plac, poate chiar acum în acest concurs. Și voi trebuie să aveți emoții pentru cineva la care țineți! Chiar dacă nu azi și acum… Așa că, atunci când mai scrieți răutăți despre oricine, gândiți-vă la voi, la cum ați primi voi mesajele negative și apoi gândiți-vă și la părinții lor. Doamne, Laura, câte am să îți povestesc când te vei întoarce!”, a fost mesajul emoționant al Biancăi.