Sora cea mică a Deliei, Oana Matache, ar fi făcut schimbări majore în viața personală. Frumoasa blondină ar fi divorțat de Răzvan Miheț, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de șase ani și cu care are doi copii superbi. Știrea este anunțată de Spynews.ro, care publică și imagini cu Oana, în compania unui bărbat misterios, altul decât soțul ei. Cei doi par destul de intimi și nu fac economie de gesturi tandre, ba chiar s-au sărutat în mașină.

Sora Deliei ar fi divorțat în secret: „”Nu am nici un comentariu, nu vreau să vorbesc”

Contactată de jurnaliștii de la Spynews, Oana Matache a răspuns scurt: „Nu am nici un comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată”. Nici Gina Matache, mama surorilor Delia și Oana, nu a dorit să declare nimic, spunând că nu vorbește fără acordul fiicei sale.

Sursa citată scrie că Oana Matache nu mai locuiește cu soțul ei, cel cu care s-a căsătorit civil și religios în 2017, ci s-a mutat la o altă adresă. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o alături de presupusul iubit, cu care a mers la o grădiniță pentru a-i lua pe cei mici. Cei doi au intrat împreună în unitatea de învățământ și au ieșit alături de băiețul de 4 ani și fetița de 6 ani. Oana Matache și iubitul au urcat copiii în mașină, după care împreună au plecat către o adresă. A doua zi, cei doi au ieșit împreună din locuință.

Oana Matache, sora Deliei, s-a căsătorit cu Răzvan Miheț în mai 2017, fiind însărcinată la vremea aceea, cu Jessica. Martori și totodată nași au fost Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu.

oana-matache-si-razvan-mihet-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Delia și Răzvan au sărbătorit 9 ani de căsătorie. Ce anunţ a făcut mama artistei

Citește și: Gina Matache, bunică a treia oară? Mama Deliei a dat chiar ea răspunsul