Fetița celor doi va purta numele Willa, unul destul de neobișnuit, al cărui înțeles și însemnătate le cunosc doar cei doi.

Sophie și Joe sunt foarte discreți când vine vorba despre viața personală. Nici sarcina nu au confirmat-o însă pozele surprinse de paparazzi au vorbit de la sine, burtica lui Sophie fiind foarte vizibilă.

Cei doi au surprins pe toată lumea atunci când au decis să se căsătorească în secret anul trecut, în luna mai, chiar după evenimentul Billboard Music Awards. După nunta secretă din Las Vegas, oficiată de nimeni altul decât un fals Elvis Presley, cele două staruri au avut parte de o a doua ceremonie, la un castel din sudul Franței.

Sophie Turner și Joe Jonas sunt împreună din 2016, formând unul dintre cele mai iubite cupluri de celebrități. Se urmăreau reciproc pe Instagram, până într-o zi când, din senin, el i-a trimis mesaj direct actriței și de acolo a început totul.

Sophie a vorbit în trecut despre cât de mult își iubește alesul: „Toată fericirea pe care o simt acum este datorită persoanei de care m-am îndrăgostit, care mă iubește mai mult decât se iubește pe sine și care își dorește să îmi găsesc propria fericire”.

Vezi și Sophie Turner și Joe Jonas, actorii din Game Of Thrones, vor deveni părinți

Citește și:

Fetița adoptată Dana Nălbaru și Dragoș Bucur a împlinit 8 ani. Ce fericită e Roxana!

Are numai 16 ani, dar arată mult mai matur! Fiul Mihaelei Rădulescu nu mai e deloc un copil