Fanii celebrei Sophia Loren sunt în culmea fericirii. Superba actriță se întoarce din nou la actorie, la 86 de ani.

Sophia Loren se întoarce la actorie cu un nou film care va fi difuzat de Netflix, după ce marea rețea de streaming a achiziționat drepturile la nivel mondial pentru proiect.

Legendara actriță care a împlinit pe 20 septembrie vârsta de 86 de ani a fost convinsă să revină la actorie după mai bine de 10 ani de pauză.

Sophia Loren revine pentru rolul din drama în limba italiană The Life Ahead, care este regizat de fiul actriței, Edoardo Ponti, iar ce marea rețea de streaming a achiziționat drepturile la nivel mondial pentru proiect.

European Culture Award, Vienna, Austria – 20 Oct 2019SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Filmul, intitulat „La vita davanti a se” („The Life Ahead”), este o adaptare a romanului „La vie devant soi”, de Roman Gary, adaptat anterior pentru marele ecran de cineastul israelian Moshe Mizrahi sub titlul „Madame Rose”, care a câştigat în 1978 premiul Oscar pentru cel mai bun film străin.

În film, Loren joacă rolul unei supraviețuitoare evreice a Holocaustului, Madame Rosa, care ajută la creșterea copiilor lucrătoarelor sexuale.

Premierea filmului va avea loc luna viitoare, la Roma.

„Când fiul meu mi-a propus rolul, a fost un vis devenit realitate. Am sărit pe oportunitatea de a-l face. Mi-a plăcut să o întruchipez pe Madame Rosa. Este puternică, este fragilă, este o supraviețuitoare. În multe feluri, îmi amintește de mama mea.”, a declarat Sophia entuziasmată de proiect pentru Deadline.

Și fiul actriței a anunțat că mama lui va juca în filmul regizat de el.

„Sunt foarte, foarte mândru de mama mea pentru că este o supraviețuitoare. Este un pur-sânge în cel mai bun sens al cuvântului și nu va renunța niciodată până nu va da maxima autenticitate personajului său”, a declarat fiul actriței, Edoardo Ponti.

Ultimul ei film „My House Is Full of Mirrors” a fost lansat în 2010. Loren a câștigat un premiu Oscar pentru cea mai bună actriță, în 1961, pentru filmul ”Two Women” și a mai primit un Oscar pentru întreaga carieră în 1991, pentru rolurile memorabile care au adăugat strălucire acestei forme de artă.

Foto: Profimedia

Citește și:

Îți vine să crezi că sunt frați? Ei sunt băieții unui actor celebru

Gwyneth Paltrow șochează! De ziua ei, la 48 de ani, s-a pozat goală!