HomepageSeparatorVedete

Vedete

Sophia Loren, operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu actrița, care zilele trecute a împlinit 89 de ani

de Alina Bucsain,

Sophia Loren a fost operată de urgență în urma unui accident casnic. Diva italiană, care pe 20 septembrie a împlinit 89 de ani, a avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce a căzut în propria casă.

Emoții mari pentru Sophia Loren. Actrița, care a împlinit 89 de ani pe 20 septembrie, a căzut în casă și a necesitat o intervenție chirurgicală de urgență, scrie publicația Oggi.it. Diva era așteptată la Bari, pentru a primi cetățenia de onoare, și unde trebuia să inaugureze al patrulea restaurant din Italia care îi poartă numele, după cele din Milano, Florența și aeroportul Fiuminicino. Ceremonia de la Bari a fost, evident, anulată.

Citește și: Actrița Gina Lollobrigida a căzut în casă și și-a rupt femurul. La 95 de ani va fi operată de urgență

Accidentul a avut loc în locuința sa din Geneva, scriu jurnaliștii italieni. Nu au apărut mai multe detalii, în afara faptului că actrița a suferit o fractură de femur și că operația a decurs bine. Cei doi fii ai ei, Edoardo și Carlo, sunt alături de ea în această încercare dificilă. Din păcate, fracturile la vârste înaintate se vindecă anevoios, iar persoana accidentată are nevoie de asistență permanentă. O altă actriță italiană care a trecut prin aceeași situație este regretata Gina Lollobrigida, care a căzut în casă și și-a rupt femurul, la vârsta de 95 de ani.

Sophia Loren was seen leaving Venice Marco Polo AirportSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Sophia Loren are sprijinul celor doi fii ai ei

Sofia Villani Scicolone s-a născut pe 20 septembrie 1934. După ce și-a trăit copilăria în mare parte în timpul războiului, ea a început să facă primii pași spre celebritate la vârsta de 14 ani, când a început să participe la concursuri de frumusețe și interpretând roluri mici în filme artistice.Primele roluri le-a avut în filmele lui Vittorio de Sica, regizorul care a descoperit-o. În 1950 a participat la Miss Italia, unde a câștigat titlul de Miss Eleganza, creat special pentru ea. De aici a fost un drum scurt până la Hollywood și la întâlnirile ei cu mari actori ai vremii, premiile, iubirile, familia și faima.

În cele șase decenii de cinema, Sophia Loren a jucat în aproape 100 de filme, lucrând îndeaproape cu marii regizori ai vremii, de la Vittorio de Sica, George Cukor, Charlie Chaplin, Mario Monicelli și Ettore Scola, la Robert Altman.

Ea a fost cea mai fotografiată femeie din lume și un sex-simbol pentru generații întregi, fiind numită Marilyn Monroe în variantă brunetă.

La numai 15 ani, l-a întâlnit și pe Carlo Ponti, care era cu 22 de ani mai mare, cu 10 cm mai scund și însurat, dar cu toate acestea povestea lor de dragoste a fost unică. Avea să îi fie soț până la moarte, spre uimirea tuturor.

Sophia Loren și cei doi fii ai ei. Foto: Hepta
Sophia Loren și cei doi fii ai ei. Foto: Hepta

S-a căsătorit de două ori cu Carlo Ponti, prima data în septembrie 1957, în Mexic, însă pentru că legea italiană nu-l lăsa să divorțeze de prima nevastă, a fost nevoit să anuleze căsătoria pentru a nu fi arestat pentru bigamie.

Însă, ulterior, Carlo și Sophia au plecat în Franța, unde au devenit cetățeni francezi și astfel, regizorul a putut să divorțeze. Ei s-au căsătorit din nou pe 9 aprilie 1966, în Franța.

Cei doi au avut doi copii: Carlo Jr., născut în 1968 și Edoardo, născut în 1973, și au rămas împreună până la moartea lui Ponti, în 2007.

Întrebată dacă nu ar vrea să se recăsătorească, Sophia a spus că „este imposibil să iubească pe altcineva” și a preferat să rămână singură. Superba actriță este bunică a patru nepoţi, câte doi de la fiecare fiu al ei.

Citește și: Sophia Loren a împlinit 89 de ani, iar cele mai noi poze cu ea fac înconjurul lumii. Cum arată azi chipul senzualității

Citește și: Andrea Bocelli a împlinit 65 de ani. Cine e femeia uimitoare care i-a schimbat viața. „Ne-am mutat împreună în aceeași noapte”. Ea avea doar 18 ani când s-au îndrăgostit

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii Libertatea pentru femei

Aboneaza-te
sdk