Sonia Trifan s-a cununat civil în anul 2016, urmând ca în 2017 să se căsătorească religios. Din păcate, de doi ani încoace au început frământările. Chiar dacă vedeta a încercat din răsputeri să îşi salveze căsnicia, nu s-a mai putut face nimic.

Invitată la Exclusiv VIP, emisiunea prezentată de Cristi Brancu la Prima TV, Sonia Trifan  a explicat ce a dus la sfârşitul relaţiei sale cu fotbalistul.

“Este ultima dată când vorbesc despre acest subiect. Îmi este foarte greu pentru că ultimii mei doi ani au fost cu foarte multe probleme şi sunt foarte obosită. Şi după tot acest urcuş şi coborâş mi-am dorit ca lunile acestea de după divorţ, pur şi simplu să mă odihnesc după doi ani zdruncinaţi, să încerc să zâmbesc. A venit primăvara şi să vină primăvara şi în sufletul meu!”, a spus Sonia.

Avertismentul creatorei de modă pentru toate cuplurile aflate la început: ”Să nu trăim cu senzaţia că iubirea poate schimba ceva”

Dar unde s-a rupt relaţia de dragoste? „Eu am crezut că sunt genul de persoană care pot să duc până la infinit. Infinitul meu a fost în decembrie anul trecut! Am simţit că trebuie să mă opresc pentru că nu sunt Don Quijote şi, la un moment dat, trebuie să accept şi realitatea. Aşa că eu am fost cea care am vrut să divorţez după doi ani în care am luptat cu toate armele.

Sunt genul de persoană care nu se dă la o parte când e greu, dar am simţit că trebuie să pun punct, pentru că altfel aş fi prelungit aceşti 2 ani în 3 ani, în 4 ani şi la un moment dat viaţa se duce şi nu cred că suntem datori cu o viaţă cuiva!

Mi-am dorit foarte mult familie, în adevăratul sens al cuvântului, altfel nu aş fi făcut o nuntă, o cununie religioasă…” a mai completat Sonia Trifan.

Creatoarea de modă e de părere că ea şi fostul ei soţ nu s-au potrivit. Fiecare îşi dorea altceva de la viaţă.

,,Diferenţele au fost de la început  şi cred că asta este o foarte mare problemă a cuplurilor. Dacă vedem că sunt foarte mari diferenţe de la început să nu trăim cu senzaţia că iubirea poate schimba ceva”, avertizează vedeta, detaliind care au fost incompatibilitățile dintre ea și fotbalist.

”Eu niciodată nu am avut habar de fotbal. Am fugit toată viaţa de fotbalişti, nu mi-am dorit…

Nu am putut să mă împac absolut deloc cu plecările foarte lungi de acasă, îmi doream familie, ca soţul meu să se trezească lângă mine, să avem lucruri comune de făcut, să ne punem bazele unei vieţi comune”, a mai adăugat Sonia.

Vezi și Divorț neașteptat în showbiz! Sonia Trifan și fotbalistul Andrei Neagoe și-au spus „Adio”, în mare secret!

Citește și:

Gina Pistol, cu mâna bandajată. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Carmen Harra vine cu noi previziuni legate de războiul din Ucraina: ”Rusia va ataca Moldova curând”. Și nu doar pe ea. Cine mai e pe lista lui Putin