Sonia Trifan a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce nu a mai auzit cu o ureche. În urma investigațiilor făcute de medici, ea a fost diagnosticată tardiv cu otită acută.

Blondina a fost plecată la Instanbul, acolo unde a prins o furtună de zăpadă și s-a ales cu o raceală puternică la cap. Durerile au persistat, motiv pentru care Sonia Trifan și-a făcut mai multe teste COVID-19, care au ieșit negativ.

Ulterior, a ajuns de urgență la spital, în stare gravă. Vedeta este acum pe tratament și speră să își revină cât mai repede.

„Acum aproximativ de 2 săptămâni am început să am dureri de cap îngrozitoare. Desigur, luam doar analgezice, care uneori își făceau efectul doar dacă luam câte două. Dimineața, mă trezeam cu greu și cum mă ridicam din pat începeau amețelile și durerile de cap. Am crezut că vor trece însă”, a povestit aceasta pentru Click!

Am făcut 500 de teste Covid!”

”Aveam niște dureri de cap îngrozitoare, mă dureau și ochii în cap. Am stat așa vreo șase zile. Între timp, cred ca mi-am făcut 500 de teste Covid pentru că mi-era teamă. Mă gândeam să nu fi luat de undeva.

Nu am avut însă Covid! Răcisem foarte tare la cap, în perioada Istanbulului. M-am trezit într-o dimineață cu junghiuri îngrozitoare la ambele urechi, de la un timpan la celălat timpan. Când Andrei a vrut să-mi spună în pat, eu cu o ureche nu mai auzeam deloc. M-am panicat foarte tare!

Am făcut toate investigațiile posibile pentru ureche și analize la cap. Am făcut și un RMN.

Am o otită acută. Am ambele timpane inflamate și o infecție puternică la urechi. De cinci zile stau în casă, am ieșit doar la doctor și cam atât.

Dacă mergeam la timp, nu treceam prin atâta chin și durere. Să nu faceți ca mine!”, a povestit designerul.

Vezi și Ce a pățit Bianca Brad la un bancomat din Capitală: ”Efectiv am căzut în genunchi”

Citește și:

Coșmarul neștiut al lui Emil Rengle de la Survivor România. Groaznic prin ce a trecut din cauza mamei sale…

Vladimir Putin și-ar fi mutat membrii familiei într-un „oraș subteran” din Siberia, conceput pentru a supraviețui unui război nuclear