Prentatoarea Sonia Argint Ionescu şi realizatoarea Beatrice Cioba dezvăluie prin emisiunea ”Vreau să fiu sănătos”, difuzată în fiecare zi de vineri de la 18.00 la TVR 1 și TVR+, cele mai recente proceduri medicale despre sănătate, frumusețe şi continuă seria poveştilor de viaţă, cu oameni care au reuşit să învingă boala. De asemenea, s-a lansat şi o rubrică pe teme din psihologie, în colaborare cu Institutul pentru Studiul şi Tratamentul Traumei.

Cea mai recentă ediție, din 3 aprilie, a tratat subiecte ca oboseala cronică, tratamentele faciale antirid, dar și înfiinţarea centrului multidisciplinar de cercetare la Spitalul Militar Central, destinat pacienţilor oncologici. Aici vor fi aplicate cele mai moderne metode de diagnostic şi tratament, prin tehnologie medicală de ultimă generaţie. Robotul DaVinci, cel mai performant robot chirurgical din lume, este, începând din acest an, în dotarea spitalului.

„În noul sezon ne-am propus să prezentăm telespectatorilor soluţii practice la problemele cu care se confruntă zi de zi. Informaţiile despre prevenţie ocupă un loc central în emisiune. De asemenea, prezentăm telespectatorilor variante corecte de alimentaţie în diverse afecţiuni, dar şi diete pentru un stil de viaţă sănătos. Ne îndreptăm atenţia şi către zona psihologică, prezentând soluţii pentru ducaţia copiilor noştri, fie că vorbim de vârste mici sau de perioada adolescenţei”, povestește Sonia Argint Ionescu.

Credit foto: TVR