Luna trecută, interpretul de muzică populară Traian Stoiță, originar din zona Sibiului, a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, și a pus un pariu cu acesta, că va da jos 10 kilograme într-un timp record: 20 de zile. Mulți au fost sceptici și au luat în râs pariul, fiind convinși că e imposibil. Dar iată că după ce au expirat cele 20 de zile, Traian Stoiță s-a întors, victorios, în platoul emisiunii „La Măruță”.

Traian Stoiță a slăbit 10 kg în 20 de zile

Cătălin l-a supus la proba cântarului, iar cifrele au fost de partea lui Traian: 95,9 kg, față de 107,6, cât a avut în ziua în care a pus pariul. Astfel, a scăpat să parcurgă, pe jos, îmbrăcat doar cu cojocul de oaie, distanța dintre Piața Victoriei și Piața Romană.

cantar-traian-stoita-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Un kilogram l-am slăbit de stres numai în ultima oră. Nu am făcut foame în toată perioada asta, dar azi am făcut foame. Abia aștept să beau și eu un pahar cu apă, să mănânc un măr. Prima săptămână a fost cu acel lacto ser, este un extras din zerul de lapte de vacă (ulterior a mai mâncat mere și alimente slabe, ușoare). În timpul ăsta mi-am rezolvat problema cu tensiunea, mi-am rezolvat problema cu arsurile stomacale, cu somnul. De la zerul ăla. Primele 7 zile au fost fantastice. Dar primele 2 zile au fost crunte. Cred că pariul ăsta m-a ajutat foarte mult, altfel cedam. Omul reacționează cel mai bine la frică. Vreau să ajung la cel puțin 85 kg. 87 am avut când am fost mire”, a povestit Traian Stoiță, în emisiunea „La Măruță”.

Înainte să înceapă dieta, artistul a spus pe ce aliment-minune se bazează. „E o cură pe bază de zer. Au testat-o niște prieteni, care au avut niște beneficii vizibile. După câteva zile, corpul începe să înțeleagă acest zer ca fiind hrana primară. Dimineața de la 6.00 iei prima cantitate de zer. Trei litri pe zi”, spunea Traian Stoiță, la PRO TV.

Citește și: Dieta „sinucigașă” cu care solistul Traian Stoiță vrea să slăbească 10 kg în 20 de zile: „Nu mănânc nimic altceva”

Citește și: Cum dă jos Fuego 5 kilograme în 5 zile! Dieta lui e foarte simplă! Câte kilograme are acum

Vezi şi deosebirea dintre masă și greutate – ce relație există între cele două!