Sofia Vicoveanca a fost invitată în emisiunea „La cină cu Ionela Năstase”, la Digi 24, unde a povestit că încă mai șofează, la 81 de ani, dar și că nu a încetat să mai cânte la nunți. Mai mult, artista spune că nu își lasă timp liber. Printre cântările de la nunți și evenimente, ea se ține ocupată cu tot felul de activități.

Legat de șofat, cântăreața a relatat un episod în care un fan a întrebat-o de ce nu își vinde mașina, având în vedere că are 81 de ani.

„M-a întrebat: «Nu vindeți mașina?», «De ce?», «Păi vârsta…», «Ce vârstă…». Îmi zice lumea că nu arăt anii.
Am fost deunăzi la o nuntă în Bucovina, 1.600 de suflete. Acum o lună am fost în Scoția, mireasa din Rădăuți, mirele din India. Dacă vedeați cum băteau indienii din picioare!

Urmează să plec în Irlanda, apoi la Roma și, dacă dă Domnul, după Sfântul Nicolae, la Oslo. Românilor de afară le e dor de casă. Joacă, sunt bucuroși, dar le vezi grija, amarul și dorul”, s-a destăinuit Sofia Vicoveanca.

Scrie poezii și are grijă de florile ei

Când nu e la concerte sau în trafic, artista se refugiază în căminul ei, unde continuă să își aștearnă gândurile în versuri, pe care, de multe ori, le postează pe Facebook.

De asemenea, se îngrijește și de cele 130 de flori pe care le deține, și își antrenează creierul, dezlegând intergrame.

„Mai scriu poezie, să nu-mi bată urâtul la ușă. Am apelat la poezie când mă pălește vreo idee. Și desenul. Cineva mi-a propus să… Nuuu, eu sunt cântăreață. Lângă cine să stau eu în librărie?! Sunt doar cântăreață.
Mai dezleg integrame, mă ține trează. Și citesc mult. Mai am 130 de ghivece de flori, stau de vorbă cu ele. Am patru camere, decomandate, pline cu flori”, a povestit artista.

Sofia Vicoveanca este dependentă de Facebook

Artista recunoaște că petrece foarte mult timp pe rețelele de socializare, mai precis pe Facebook, unde și-a creat o adevărată comunitate.

„Sunt măritată cu Facebook-ul. Știu să blochez și să ies din grupuri. «Doamnă, când nu postați, mă gândesc că ați pățit ceva», mi-a zis cineva. Pun periodic câte o urare, o poezie, ceva. Mai dau și eu like, o inimioară, o floricică”, a mai spus ea.

Vezi și Câți bani cere Sofia Vicoveanca la o nuntă. Cântăreața are prețuri pentru toate buzunarele și nici gând de ”scoruri” ca în showbiz: „Vorbim în particular și…”

Citește și:

Bianca Brad, despre momentul când și-a luat bebelușul mort în brațe: ”Nu am vrut să o văd, de groază. Mi-au spus că e unica ocazie să îmi iau la revedere, că altfel voi regreta”

Cătălin Botezatu: „Nu am nicio operație estetică. Și dinții sunt ai mei!”. Mesajul designerului pentru cei care-l critică. Și totuși iată cum arăta când era tânăr