Nu este prima dată când Sofia Vicoveanca merge în destinații îndepărtate și exotice. Anul trecut, fiul ei, Vlad Bogdan Micu, de profesie operator în TVR, a dus-o până în Kenya, Africa, iar experiența a fost de neuitat.

Anul acesta, îndrăgita solistă de folclor a ajuns tocmai în Bali, una dintre destinațiile preferate de vedetele noastre, unde a petrecut 7 zile. Imaginile publicate de Sofia Vicoveanca pe Facebook sunt absolut superbe și vorbesc de la sine despre cât de bine s-a simțit artista în Indonezia, chiar dacă a prins sezonul ploios.

Sofia Vicoveanca, vacanță în Bali la 81 de ani

Duminica trecută, Sofia Vicoveanca a fost invitata lui Teo Trandafir, în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D, și a povestit inedita experiență, care a fost un cadou din partea fiului ei. În vârstă de 81 de ani, artista din Bucovina spune că a fost extrem de impresionată de cele văzute în Bali.

“Doamne, cum știi tu să-mi bucuri sufletul, să mă duci în locuri, să văd minunile lumii. Mi-am îmbogățit sufletul!” a spus, emoționată, Sofia Vicoveanca. „A fost un dar din partea pruncului meu, care m-a întrebat: «Mama, te prinzi?» Apăi nu știi cu cin’ te pui”, a povestit solista despre cum a primit vestea că merge în Bali.

Sofia Vicoveanca, alături de fiul ei, și un localnicSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

“Când am ieșit, am zis «Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere!» Erau peste tot cu ele, de la cei mici, până la mame cu pruncul la sân. Era o înțelegere deplină (în trafic – n.r.), n-am văzut polițist pe stradă! (…) Știu să se apere și să se ajute! Mare lucru, e de ținut minte!”, a spus Sofia Vicoveanca, la “Teo Show”.

Artista i-a spus lui Teo și ce  ar fi luat cu ea dacă ar fi fost posibil. Liniștea! Pacea și înțelegerea dintre oameni! (…) Există acolo o armonie între oameni, așa mi s-a părut!”.

Sofia Vicoveanca, văduvă de 22 de ani 

Sofia Vicoveanca a rămas văduvă în 2001, când soțul ei, ziaristul sucevean Victor Micu, a încetat din viață la vârsta de 70 de ani. El a lucrat timp de peste 40 de ani la ziarul „Zori noi”, din Suceava. Alinarea solistei cu peste 60 de ani de carieră a rămas tot familia, căci unicul fiu și nora ei i-au dăruit două nepoțele superbe, Ana Sofia şi Maria Cătălina.

Citește și: Sofia Vicoveanca, viața la 81 de ani: „Sunt măritată cu Facebook-ul!” Și la această vârstă șofează! Mai are câteva pasiuni despre care nimeni nu știa!

Citește și: Ce ține Sofia Vicoveanca în traista nelipsită de la costumul popular. De ani buni îi păstrează acolo!