Dezvăluirea a făcut-o în cadrul unei emisiuni închinate cancerului, la care au participat mai multe vedete.

„La 28 de ani, în timpul unei vizite de rutină, medicul meu a observat un nodul în gâtul meu”, a spus Sofia, una dintre gazdele evenimentului caritabil.

„Am făcut mai multe teste și, în cele din urmă, mi-au spus că am cancer la tiroidă. Când ești tânăr și auzi cuvântul cancer, mintea ta merge în atâtea locuri, dar am încercat să nu intru în panică și am decis să mă educ în acest sens”, a mai povestit vedeta, luând pe toată lumea prin surprindere.

”Am citit toate cărțile pe care le-am găsit despre acest subiect. Am fost norocoasă că medicii l-au depistat devreme, că am avut susținerea lor, dar mai ales a familiei. Am învățat multe în acea perioadă, nu doar despre cancerul de tiroidă, ci mai ales că în vemuri de criză ne este mai bine dacă avem alături oameni care să ne susțină”, a mai declarat actrița în vârstă de 49 de ani, mamă a unui băiat deja mare.

Sofia Vergara a devenit cunoscută încă de la vârsta de 17 ani. Sofia, originară din Columbia, a fost imaginea oficială a băuturii răcoritoare Pepsi în America Latină la începutul anilor 1990.

A fost numită Marylin Monroe a Americii Latine datorită senzualității cu care poza.

Sofia Vergara este cunoscută publicului comercial din serialul american „Modern Family”, dar și relației pe care o are cu Joe Manganiello, cu care este și căsătorită.

Vezi și Întâi a fost diagnosticată cu cancer și a făcut dublă mastectomie, iar acum a venit un diagnostic la fel de crunt. Iubita actriță are numai 49 de ani…

Citește și:

Doru Stănculescu a murit. Cântărețul de muzică folk a fost găsit fără suflare în casă

O recunoști? Fotografia cu celebra noastră cântăreață a fost făcută acum 35 de ani!