Dacă în cazul lui Noah e mult prea devereme pentru a se ști dacă are vreun talent, în cazul Sofiei lucrurile sunt certe. E talentată atât când vine vorba de dans, cât și de cântat. Iar vedeta nu ascunde asta, postând din când în când pe Facebook înregistrari cu fiica sa.

Așa a procedat și marți, când a postat o înregistrare făcută în mașină. Și fiica și mama cântă cu pasiune, deși vocea care predomină e cea a Sofiei. ”Suflețelul meu frumos m-a făcut fericită”, a scris pe Facebook Andreea Bănică, postând și o fotografie în care fiica sa o sărută.

Chiar dacă știe că este foarte talentată și a câștigat deja o grămadă de concursuri, Andreea Bănică nu-și încurajează fiica să participe la show-uri TV de talente. ”Eu cred că este mult mai talentată decat mine. Dansează foarte, foarte frumos. Are un talent nativ. Face dans de performanță și a câștigat multe premii la concursuri internaționale. A fost în Croația, Italia, Austria, Grecia. Are mai multe premii și medalii decât am eu. Nu mai am pe unde să le pun în casă, atât de multe sunt!

Cântă, are ureche muzicală, nici nu trebuie să lucrez mult cu ea. Noi o vom sprijini în orice va alege ea să facă. Au solicitat-o multe televiziuni pentru show-urile lor, dar am considerat că este mai important să aibă o copilărie liniștită”, declara nu demult Andreea Bănică pentru Libertatea pentru femei.

”Dacă am muncit atât de mult în acești ani, acum a venit momentul să investesc în educația lor prin școli bune și prin profesori buni. A fi alături de copiii tăi este cel mai important lucru. Nu rămâne nimeni cu averea, ci cu educația, căci ea se va vedea mai târziu. Nu atât banii contează, ci cât ești de aproape de copiii tăi”, a mai spus ea.

Citește și: