După ce unchiul soției prințului William a fost arestat, acum socrul Pippei Middleton, David Matthews (73 de ani), a fost arestat pe aeroportul din Paris și pus sub acuzare de justiţia franceză pentru “viol comis asupra unei minore” într-o vacanță pe care a petrecut-o în Franța, în urmă cu două decenii.

Citește și: Gina Pistol e însărcinată? Vedeta TV a rupt tăcerea și a spus adevărul!

Socrul Pippei Middleton a fost reținut pe aroportul din Paris

David Matthews a fost plasat în custodia Poliţiei franceze marţi, la Paris, de Brigada pentru protecţia minorilor. Joi,  miliardarul britanic a fost pus sub acuzare pentru “viol comis asupra unei minore de o persoană care avea autoritate asupra victimei” şi a fost plasat sub control judiciar, potrivit Daily Mirror.

David Matthews si soția lui,  Jane Matthews

Faptele prezumtive s-ar fi petrecut în  perioada 1998 – 1997, însă o plângere a fost depusă abia în 2017. Bărbatul de 73 de ani de ani a negat acuzațiile, spunând că acestea sunt false și de-a dreptul scandaloase. El a fost eliberat astăzi pe cauțiune, însă i-a fost reținut pașaportul și nu poate călători și nici să se întoarcă acasă.

David Matthews este un bogat administrator al unui fond de investiţii, fost pilot profesionist de curse și moştenitor al titlului scoţian de moșier Laird of Glen Affric.

Citește și: