Padma Lakshmi, în vârstă de 48 de ani,  susține că nu a putut vorbi până în acest moment despre incidentul marcant pentru că se simțea rușinată și vinovată, asemeni multor alte femei agresate, dar că nu mai vrea să tacă. Ea s-a alăturat campaniei „me too”, demarată de actriţa americană Alyssa Milano (45 de ani).

„Când aveam 16 ani, am început să mă întâlnesc cu un tip pe care l-am cunoscut la mall-ul Puente Hills, dintr-o suburbie din Los Angeles. Lucram acolo după școală(…). El lucra la un magazin pentru bărbați. Obișnuia să vină în magazinul în care lucram eu, îmbrăcat într-un costum gri de mătase și flirta cu mine. El era la facultate și mi se părea foarte chipeș și atrăgător. Avea 23 de ani”, își începe povestea Padma.

 

View this post on Instagram

 

Thank you so much to everyone who helped me get to the Emmys last night! Swipe to see the process ?: @bobscott200 , ??‍♀️: @michaelduenas , ??: @j_mendel @theadamballheim . ??: @christinaviles, ??‍♀️: @traciemartyn, ??: @carrotsandplanks, @bodiesbydell, ??‍?: @anthonyrjackson #bts #emmys2018 #ittakesavillage

A post shared by Padma Lakshmi (@padmalakshmi) on

Citește și: Brad Pitt neagă zvonurile despre împăcarea lui cu Angelina Jolie: „Ultimii ani din viața mea au fost un coșmar”

După ce a violat-o, a dus-o acasă

„Când ieșeam în oraș, venea să mă ia, parca mașina și intra în casă, unde se așeza pe canapea și vorbea cu mama mea. Nu mă aducea niciodată târziu acasă, în zilele în care mergeam la școală. Eram intimi până la un anumit punct, dar el știa că eu sunt virgină și nu eram sigură când voi fi pregătită să-mi încep viața sexuală. În Ajunul Anului Nou, la doar câteva luni de când începusem să ne întâlnim, el m-a violat”, a mărturisit Padma pentru The New York Times.

„Am adormit în apartamentul lui, iar în momentul în care m-am trezit, el se afla deasupra mea. Simțeam durere, cum mă înjunghie ceva între picioare, ca lama unui cuțit.  L-am întrebat, speriată, ce face, iar el mi-a spus să stau liniștită că mă va durea doar pentru scurt timp. L-am implorat să se oprească ,am țipa,  însă nu m-a ascultat. Apoi, mi-a zis: Am crezut că te va durea mai puțin dacă dormi. Apoi m-a condus acasă”, a mai adăugat Padma. Aceasta a precizat că deși nu era nici băută și nici îmbrăcată provocator, s-a învinuit singură pentru ce s-a întâmplat, fapt pentru care  a decis să nu spună nimic nimănui.

 

View this post on Instagram

 

Waiting patiently for a ? @elleindiaofficial #tbt #summertime #india #elle

A post shared by Padma Lakshmi (@padmalakshmi) on

Padma Lakshmi a avut o relație cu Richard Gere

“ Tot timpul m-am gândit că atunci când îmi voi pierde virginitatea va fi ceva special și o decizie comună. În mintea mea, ziua în care urma să am primul act sexual, trebuia să fie una plină de iubire, care să-mi aducă plăcere sau un copil. Cu siguranță, nu s-a întâmplat nimic din ce mi-am imaginat”, a mai continuat celebrul fotomodel.

Padma Lakshmi este o cunoscută autoare, actriță, fotomodel și prezentoare TV americană, de origine indiană, care a avut o relație și cu celebrul actor Richard Gere. Cei doi au format un cuplu timp de șase luni, în 2014.

Citește și: