Starul, în vârstă de 56 de ani, considră că nu are noroc în dragoste sau cel puțin nu și-a găsit fericirea alături de un bărbat. Fapt pentru care a decis să se reprofileze, iar acum se iubește cu o femeie.

Demi a fost surprinsă tot mai des alături de Masha și actrița este foarte atașată de fetița de 2 ani a stilistei, pe nume Rumi, pe care se pare că au decis să o crească împreună.

Paparazzi le-au surprins recent la plimbare în Los Feliz, Los Angeles, iar Demi o ține în brațe pe micuță și s-a s-a jucat tot timpul cu ea. De altfel, conform publicațiilor americane, actrița și Masha Mandzuka se întâlnesc în secret de doi ani.

Demi Moore și Masha formează un cuplu de un an de zile

”Se țin de mână, iar Demi este ca o a doua mamă pentru copilul Mashei”, a spus sursa menționată mai sus.

Demi chiar are un scaun pentru copii instalat în mașină, consemnează Radar Online, care mai scrie că presa din Belgrad, orașul natal al Mashei Mandzuka, a dezvăluit relația sentimentală dintre aceasta și Demi Moore încă din luna iulie a anului trecut.

”Belgrad este un oraș unde toată lumea cunoaște pe toată lumea – toți am scris despre povestea lor de iubire”, a declarat jurnalistul local Aleksander Markovic.

Masha – care este coproprietara brandului de fashion din New York Anda & Masha – nu este o persoană foarte vizibilă în lumea mondenă, dar a lucrat cu o mulțime de celebrități, printre care Rihanna, Drew Barrymore, Anne Hathaway sau Alicia Keys.

După ce a divorțat de Ashton Kutcher, în 2013, Demi Moore și-a ținut viața sentimentală departe de ochii presei.

Cu o avere de 150 de milioane de dolari, Demi Moore a fost măritată prima oară cu Freddy Moore, între 1980 şi 1984. Actriţa a fost apoi căsătorită, a doua oară, cu Bruce Willis, între 1987 şi 2000, mariaj din care au rezultat trei fete: Rumer (30 de ani), Scout (27 de ani) şi Tallulah (24 de ani). Demi s-a căsătorit a treia oară cu Ashton Kutcher, cu 15 ani mai tânăr, în 2005, de care a divorţat în 2012.

 

Citește și: