Potrivit revistei Globe, prințul Charles ar avea un fiu cu o femeie din Canada, însă palatul Buckingham nu a făcut nicio declarație despre aceste afirmații.

Camilla Parker nu a fost singura amantă a prințului, pe vremea când acesta a fost căsătorit cu prințesa Diana. Prințul Charles a mai avut, în 1975,  o idilă ce a durat aproape două decenii, cu canadianca Janet Jenkins, angajată a consulatului britanic din Montreal.

În 1984, canadianca a născut un băiețel, Jason, care seamănă perfect cu prințul Charles. „Am fost iubită prințului Charles timp de 16 ani. Am avut o relație lungă și la distanță…însă când ne vedeam hainele zburau de pe noi și le lăsam acolo unde cădeau. Pe vremea aceea, niciunul nu foloseam metode de protecție. Niciunul nu ne-am gândit să ne protejăm”, a declarat Janet pentru jurnaliștii de la Globe.

Citește și: V-ați uitat la „Maria, Mirabela”? Povestea cutremurătoare a fetiței bune din film. Îți dau lacrimile

Ultima noapte de dragoste dintre ei s-a petrecut în iulie 1992

Janet are acum 71 de ani și trăiește la Toronto, însă aceasta a precizat că a participat chiar la nunta lui Charles cu Diana în 1971, dar ea a continuat să se vadă cu Charles, spunând că ultima noapte de dragoste dintre ei s-a petrecut în iulie 1992, când prințul a invitat-o la casa familiei regale Highgrove din Gloucestershire, într-un weekend.

Cu toate acestea, femeia a refuzat să vorbească despre fiul ei și al lui Charles, Jason, spunând doar: „Nu e treaba nimănui, e doar a mea”.

Dovada că Janet și Charles aveau o relație sunt și niște scrisori pe care prințul i le-a trimis acesteia și care au fost scoase în 2015 la licitație, de colecționara Alicia Carrol, care a precizat că  le-a cumpărat chiar de la destinatară.

Citește și: