Cântărețul a fost ridicat de oamenii legii la câteva ore după ce a avut loc incidentul. O femeie, a cărei identitate nu a fost făcută publică,  a alertat autoritățile spunând că rapperul Nelly a violat-o chiar în autobuzul său de turneu, ce se afla în parcarea magazinului Walmart din Washington, unde rapperul a susținut vienri seara un concert. Violul ar fi avut loc sâmbătă dimineața, la  ora 3.45. Poliţia l-a arestat pe Nelly în primele ore ale zilei. El a fost dus la închisoarea South Correctional Entity din Des Moines, sub suspiciunea de agresiune sexuală.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Un om al străzii din Madrid l-a impresionat la culme pe Smiley. Cum a reacționat artistul când l-a văzut. Gestul lui a devenit viral

Artistul susține că aceste acuzații sunt false

Cu toate acestea, artistul neagă acuzațiile„Nelly este victima unor acuzații fabricate. „Investigația noastră inițială stabilește cu claritate că afirmația este lipsită de credibilitate și este motivată de lăcomie și răzbunare. Sunt încrezător că, odată ce această acuzație falsă va fi investigată temeinic, nu vo mai exista acuzații. Nelly este pregătit să urmeze toate căile legale pentru a remedia orice prejudiciu cauzat de această afirmație falsă „, a declarat avocatul rapperul, care a precizat că Nelly a fost eliberat sâmbătă seara.

Nelly a mai fost arestat în 2015 pentru posesie de droguri, iar atunci și-a recunoscut vina și a intrat într-un program de supraveghere, fiind condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare, perioadă ce tocmai expirase, înainte să fie arestat din nou.

Cornell Iral Haynes, Jr., cunoscut sub numele de scenă Nelly, este un rapper din St. Louis, Missouri, care a avut succes începând cu anul 2000, când a semnat cu Universal Records. A apărut alături de grupul St. Lunatics încă din 1996 și a devenit celebru în întreaga lume după ce a cântat cu Kelly Rowland, fostă componentă  a trupei Destiny’s Child, melodia „Dilemma”.  El este unul dintre cei mai bine vânduți rapperi din toate timpurile, având peste patruzeci de milioane de discuri vândute.A fost de trei ori pe locul I în topurile din Marea Britanie (patru incluzând contribuția sa pe piesa lui Notorious B.I.G., Nasty Girl, a avut 3 single-uri pe locul I în topul U.S. Billboard Hot 100 și a câștigat trei premii Grammy.Măsoară 1,75 m,în trecut obișnuia să poarte un plasture lipit pe obraz în semn de protest față de faptul că fratele său era în închisoare.

Citește și: