În timp ce despre Brad Pitt s-a scris în ultima vreme că s-ar iubi în secret cu Kate Hudson sau cu Sienna Miller, celebra revista americană „In Touch” scrie Jolie se mută deja cu noul ei iubit, pe care l-a cunoscut la Londra,  și cei doi vorbesc chiar și de nuntă. „La doar șapte luni după ce s-au despărțit , Angelina Jolie l-a șocat pe Brad Pitt cu anunțul că se mută împreună cu un alt bărbat”, scrie publicația. Mai mult, jurnaliștii americani notează că aceasta nu doar că se mută cu el, dar cei doi deja își fac planuri de nuntă, deși divorțul dintre Jolie și Pitt nici nu a fost finalizat, actrița fiind nerăbdătoare să înceapă o nouă viață.

„Angelina se pregătește de nuntă”, a declarat un prieten de-al ei pentru „In Touch”. El a dezvăluit că cel care i-a furat inima Angelinei este un britanic bogat, în vârstă de 41 de ani, celebru om de afaceri, iar cei doi vor să-și țină relația ascunsă de public. De altfel, sursa susține că viitorul soț al Angelinei nu i-a cunoscut încă pe cei șase copii ai ei cu Pitt.

„Jolie încearcă să grăbească divorțul pentru a se mărita cât mai curând posibil. O nuntă rapidă ar fi o ultima ei răzbunare. Inițial, Angelina voia să aștepte până la finalizarea divorțului, dar acum vrea să-l prezinte pe viitorul ei soț copiilor în următoarele săptămâni. Își face griji cum vor reacționa aceștia, în special, Maddonx și Pax” ”, a mai spus amicul.

Angelina Jolie a depus actele de divorț în septembrie

Mai mult, el a precizat că Brad e distrus de veste, dar  nu a fost deloc surprins de mișcarea rapidă a Angelinei. „Habar n-avea că ea se vede cu altcineva și că se gândește să se mărite. Ideea că un alt bărbat își va petrece timp cu copiii lui îl termină. Brad nu l-a cunoscut încă pe noul bărbat din viața lui Jolie și nici nu vrea să știe cine e”, a spus acesta.

Cu toate acestea, un alt prieten al protagoniștilor din „Domnul și doamna Smith” a precizat că aceste declarații ar fi ridicole și că nu ar fi adevărat că Angelina s-ar pregăti de nuntă.

Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de Brad Pitt în septembrie, anul trecut,  invocând „diferenţe ireconciliabile”. Decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici. Actriţa a cerut, aşadar custodia fizică a celor şase copii. Jolie nu doreşte ca Pitt să aibă, în termeni legali, „custodie fizică partajată”, ci doar „custodie legală partajată”. Cu toate acestea, surse apropiate vedetelor au declarat pentru People că Brad Pitt nu ar fi folosit niciodată violenţa fizică cu copii săi, ci era doar un părinte ce voia să impună reguli mai stricte în creşterea şi educaţia copiilor şi a avut doar câteva izbucniri de mânie.

Cei doi actori formau un cuplu din 2004 şi s-au căsătorit abia în 2014.

Citește și: Rihanna a pierdut lupta cu greutatea! Incredibil cât de mult s-a îngrășat