Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, anunță jurnaliștii de la ProSport, care au mai aflat că cei doi vor parafa separarea la notar, cel mai probabil în cursul zilei de joi, 8 septembrie.

Conform sursei citate, Halep și Iuruc nu vor împărți nimic, aceasta fiind înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut. Se pare că motivul divorțului ar fi distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep. Părinții campioanei ar fi insistat să își mai dea o șansă, drept pentru care ei au mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-au clarificat, dar în direcția separării fără cale de întoarcere. Astfel că s-a ajuns în acest punct: divorțul la notariat!

Contactat de Fanatik, fratele Simonei Halep nu a infirmat, dar a fost scurt și la obiect: ”Nu comentez, nu pot să comentez”, a declarat Nicolae Halep despre divorțul dintre Simona și Toni Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc, fericiți, la cununia din 15 septembrie

Simona Halep divorțează. În luna noiembrie ar fi trebuit să facă nunta

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil pe15 septembrie 2021, la Constanța, iar toamna aceasta, mai exact pe 13 noiembrie, programaseră cununia religioasă. Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, iar nași ar fi trebuit să fie Toni Mihale, prieten cu Toni Iuruc, și Cristina, partenera lui. „Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane. E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul”, declara Simona Halep, pentru TennisMajors.com, anul trecut.

Toni Iuruc, trei mariaje scurte, trei divorțuri

Toni Iuruc are un trecut amoros complicat. Potrivit Cancan.ro, Toni Iuruc a divorțat, în 2019, după o căsnicie de 10 luni. În toamna lui 2018, milionarul de origine aromână s-a însurat cu Liana, în urma unei relații care a durat aproximativ doi ani. Nunta a avut loc în septembrie 2018 la un club de fiţe din Mamaia. Aceasta nu este relație oficializată de Toni Iuruc. Iubitul Simonei Halep a mai fost însurat până să o cunoască pe Liana. Cu Alina, de profesie fotomodel. Se pare că divorțul a survenit pentru că cei doi aveau stiluri de viață complet diferite.

Citește și: Simona Halep dă din casă. Cum s-a schimbat viața ei de când s-a măritat?

Citește și: Simona Halep, spectaculoasă la nunta ei. Câte ținute a schimbat jucătoarea de tenis?