Sâmbătă, 8 iunie, o zi pe care Daniel Pavel și iubita lui nu o vor uita niciodată. O zi sub semnul infinitului, un 8 culcat, simbolul relației lor. Prezentatorul de la SURVIVOR și frumoasa avocată Ana Maria Pop s-au căsătorit într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov.

Au făcut atât cununia civilă, cât și ceremonia religioasă, iar la petrecerea de la Palatul Sangov s-au reunit 400 de invitați. Acum, Daniel și Ana Maria Pavel au publicat un film al nunții care poate emoționa și o stâncă, dar și o serie de fotografii cu familia.

„Povestea nunții, partea 1. Fericire. Noi doi. Mama. Tații. Nașii. Domnisoarele. Cavalerii. Bunica. Geta. All family now… Toti cei care au scris povestea alături de noi”, scrie Domnu’ Dan, în dreptul imaginilor, cu recunoștință și respect. De remarcat că Daniel îi spune soacrei „mama”, căci la ea se referă în descriere, mama lui, din păcate, fiind înger de ani buni. Fotografii: @adalbertdm & @flaviutanase

nunta-daniel-pavel-2-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Lângă el a stat însă tatăl, omul pe care Daniel îl iubește și în respectă enorm, și despre care uite cât de frumos ne vorbea într-un interviu recent pentru libertateapentrufemei.ro: „Îi datorez, în primul rând, viața… și asta nu e deloc puțin. Îi datorez faptul că mi-a dat libertatea să aleg drumul care mi se potrivește și faptul că acum, deși el este în țară, iar eu în Dominicană, îl simt aproape. Știu că se uită la emisiune, că trăiește cu mine și că se bucură pentru fiecare reușită. Tatăl meu, așa cum trebuie, este un adevărat exemplu și sunt foarte mândru să-l am lângă mine„.

Nu se poate să nu remarcăm frumusețea și eleganța soacrei lui Daniel Pavel. Mariana Pop, mama miresei, a apărut la nuntă într-o rochie turcoaz, cu broderie aurie, geantă plic, sandale cu toc, un coc elegant și un machiaj care i-a pus în valoare ochii de culoarea peruzelelor. Părinții miresei, căsătoriți de 4 decenii, au fost un etalon al eleganței la nunta fiicei.

De ce s-a stins mama lui Daniel Pavel

În mod clar că mama lui Daniel Pavel a fost prezentă la nuntă în gândul, în inima și în amintirile celor dragi. Cu siguranță Daniel a privit spre Cer și i-a transmis cât de fericit e lângă Ana.

Daniel Pavel a dezvăluit în trecut că mama sa, Alexandrina Pavel, a murit de cancer la sân, în anul 2014. „A fost un cancer, s-a luptat mult cu el. A avut încredere în sistemul medical, nu ne-am înșelat, a luptat. A fost o experiență grea.

Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori. Mama a fost mereu o prezență delicată, fragilă, puternică, dar pe care viața a luat-o prima. A avut cancer la sân care a recidivat. S-a operat, a revenit după 5 ani. E pragul peste care e bine să treci, cinci ani, exact în buză a revenit si asta a fost bătălia finală”, a declarat Daniel Pavel în cadrul podcastului „La Măruță”.

Femeia, care a lucrat ca asistentă medicală, e decrisă la superlativ de celebrul ei fiu.

”Mama era foarte blandă, avea blondă, avea ochi verde pădure, mama cânta la chitară, mama vorbea limba engleză într-un București al anilor ’60, era asistentă. Era opusul tatei. Tata era mereu nervos. Eu l-am moșnetit pe tata. Tot ce mai am de la tata, e acolo, pe traseu, la Survivor”, spunea Daniel.

𝐀𝐛𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳a-𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢 – https://tinyurl.com/libertateapentrufemei și vei primi direct în inbox selecția celor mai importante știri ale zilei: vedete, sănătate, sfaturi practice, horoscop, religie, povești de viață.

Citește și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop, nuntă la palat! 30 de imagini superbe de la cununie și de la petrecere. Au fost și câțiva concurenți de la Survivor

Citește și: Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au căsătorit! De ce au ales data de 8 iunie. Are o semnificație superbă! Nume grele le-au fost alături, în ciuda ploii

Citește și: VIDEO Răzvan Simion, nuntă la etajul 25, cu decor și priveliște de vis: sute de lumânări, sute de hortensii albe

Citește și: Copiii lui Răzvan Simion, fericiți la nunta tatălui. Imagini de familie cu Ianca și cu Tudor, la patru ace