Andreea Ibacka (37 de ani) moderează emisiunea „Happy Café”, la Happy Channel, alături de Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, iar zilele trecute a avut un invitat special. Chiar pe mama ei, Simona Pătrașcu, o femeie superbă, o bunică tânără, la 59 de ani.

Bucuroase că Tiago și Namiko erau la grădiniță (n.r. copiii Andreei și ai lui Cabral), cele două au putut filma un interviu emoționant, la un restaurant din București. Au depănat amintiri de când Andreea era mică și locuiau, împreună, în cartierul Dristor, din sectorul 3 al Capitalei. Părinții Andreei se mutaseră în blocul construit în anul 1985 cu doar o lună înainte de venirea ei pe lume.

Cabral și Andreea IbackaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Mama, spre deosebire de mine, ea chiar a făcut copii la tinerețe, la 22 și la 24 de ani a devenit mămică de fată și apoi de băiat. Mulți dintre voi ați spune că așa erau vremurile. Cum a fost, cum s-a întâmplat să apar eu, așa, binecuvântare?”, și-a întrebat Andreea mama.

Soacra lui Cabral, apariție rară la TV

„Adevărul e că ai fost un copil foarte iubit și, chiar dacă ai venit foarte repede în viața noastră ai fost o mare bucurie. După ce te-am născut, era salon de mămici și salon de bebeluși și, când mergeam la alăptat, la ore fixe, să găsea câte o mămică să spună. Vaaai, cât e de frumoasă! A cui e fetița asta? Și când te luam în brațe eram foarte mândră că toată lumea se uita la tine și admira, încă de bebeluș”, a povestit mama Andreei Ibacka, soacra lui Cabral.

„La început nu a fost simplu, prima noastră noapte în casa în care am locuit și în care tu ai crescut a fost și prima noapte după ce te-am născut, după ce ne-am externat noi din maternitate. La 21de ani ne căsătoream, iar la 22 de ani aveam primul copil. Când mergeam cu tine la școală mă simțeam ca un copil pe lângă ceilalți părinți, dar, la fratele tău, care a venit la 2 ani și jumătate după tine, deja părinții erau cam de-o seamă”, a mai povestit Simona Pătrașcu.

Cabral (45 de ani) și Andreea (37 de ani) Ibacka au devenit pentru a doua oară părinți pe 5 octombrie 2021, când în viața lor a apărut micuțul Tiago. Cei doi mai au o fetiță, Namiko, în vârstă de 4 ani și 5 luni. Fostul prezentator al emisiunii „Ce spun românii”, de la PRO TV, mai are o fiică de 20 ani, pe Inoke, din relația cu Luana Ibacka.

Citește și: Fetița lui Cabral a împlinit 4 ani. Pozele cu Namiko și familia sunt adorabile. „Așa îi este ei cel mai bine, când suntem toți. Ea îi aduce pe toți împreună”

Citește și: VIDEO Cabral și-a botezat băiețelul. Mămica Andreea Ibacka și nașa Irina Fodor au fost superbe. Imagini de la petrecerea din curtea casei