„Este firesc să primiţi vestea aceasta de la noi, înainte să citiţi în presă sau să o auziţi de la alţii. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am aşezat acum 2 ani şi jumătate şi am anunţat că vom fi părinţi, ne-am gândit să o folosim din nou şi când vă spunem că vom deveni soţ şi soţie, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărţim cu voi”, îşi explică Smiley decizia.

gina-pistol-si-smiley-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Smiley și Gina Pistol, detalii despre nuntă!

Cei doi au explicat într-un videoclip cum a fost cererea în căsătorie, care este povestea inelului, care au fost reacţiile apropiaţilor, care a fost rolul micuţei Josephine în scenariul momentului şi ce fel de nuntă îşi doresc. Smiley şi Gina povestesc şi cum îşi propun să-şi trăiască viaţa de familie sau cum îşi doresc să fie peste 10, 20 sau 30 de ani.

„Noi deja am trimis invitațiile la nuntă, este un eveniment pe care noi nu-l ținem secret și ne-am dori să aflați de la noi detaliile acestei căsătorii. Nunta este luna viitoare. Suntem pe pregătiri, pe detalii”, spune Smiley. „Sunt 200-300 de persoane, cam așa. Irina Voinea se ocupă de costumul meu, Gina înțeleg că și-a făcut rochia de mireasă…”, spune Smiley, moment în care Gina intervine: „O să am două rochii!”.

În ceea ce privește locul în care se va desfășura evenimentul, cei doi nu au dorit să dezvăluie numele, dar au spus că nu este un loc de fițe, exclusivist, ci ceva pe gustul și pe sufletul lor.

„Nu e ceva cu pretenții, este într-un loc frumos, care ne place nouă, care e pe gustul nostru”. „Nu vrem să câștigăm nici un premiu de nunta anului, vrem să ne simțim bine, iar oamenii care vin, la fel”, a mai declarat Gina. „Cel mai greu lucru a fost să așezăm oamenii la mese”, spun cei doi, dând asigurări că nu se va fura mireasa și că nu își doresc acest lucru. „Mă voi apăra, pe mine nu mă fură nimeni. O să fie o petrecere super mișto și nu vreau să pierd momente de la petrecerea noastră. Ca să mă duc să ce? Nu vreau”, au mărturisit Gina Pistol și Smiley.

Smiley şi Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinţii unei fetiţe, Josephine. Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley şi Gina Pistol au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente „Ne vedem noi” în faţa a 5000 de oameni, veniţi la concertul lui Smiley. 

Citește și: Fratele lui Smiley s-a însurat. Cât de frumoși au fost la cununie!

Citește și: Gina Pistol, în lacrimi, după ce a publicat poza cu chipul fiicei ei: „Am făcut o greșeală pe care o regret amarnic”