Smiley și Gina Pistol „au topit” Internetul cu primele imagini de la nunta lor. Cei doi soți au publicat pe rețelele sociale fotografii realizate după cununia civilă, eveniment care a avut loc pe malul Lacului Snagov. Sunt fericiți, zâmbitori și foarte frumoși, mai ales că simplitatea și firescul au fost coordonatele acestei cununii. Tot la Snagov are loc și cununia religioasă, dar și petrecerea de nuntă.

Cum s-au îmbrăcat Smiley și Gina Pistol la nuntă

Smiley (39 de ani) a ales un costum de ginere care pare extrem de comod, de culoare ivoire, nu a purtat cravată sau papion, ci o cămașă din in, care s-a potrivit perfect. În picioare a avut pantofi sport, crem. De vestimentația lui s-a ocupat irina Voinea, designer-ul care îl îmbracă de ani buni, atât la concerte, cât și la emisiuni sau evenimente.

Gina Pistol (42 de ani) a fost una dintre cele mai frumoase mirese mondene din showbiz-ul nostru. Rochia de mireasă, de inspirație „boho chic”, este o operă de artă: fină, romantică, cu croi fluid, cu broderii în partea de sus și plisată în partea de jos. Bijuteriile fine, coafura simplă, cu bucle lejere și machiajul impecabil au completat look-ul miresei. Pentru petrecerea, ea va mai avea o rochie, așa cum a anunțat deja.

smiley-si-gina-pistol-nunta-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Gina Pistol a început pregătirile pentru ziua cea mare, cu noaptea în cap. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a fost o mireasă foarte activă pe Instagram și le-a arătat fanelor o mulțime de detalii. S-a trezit la 6 dimineața, căci la ora 7 era deja pe mâinile stiliștilor. Alexandra Crăescu și Adonis Enache s-au ocupat de machiaj și de păr. Cu o zi înainte de nuntă, Gina și-a ales și bijuteriile, dar și încălțămintea, o superbă pereche de sandale Jimmy Choo, cu perle aplicate, pe care le-am găsit în magazinele online la prețul de 1600 de euro.

Mesajul lui Smiley înainte de cununia cu Gina

În ziua premergătoare nunții, Smiley a lăsat câteva gânduri în online. A vorbit despre familie, iubire și, încă o dată, simplitate.

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să va zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale, pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată. Dincolo de extraordinarul din viețile noastre, pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe ține: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale.

De asta cred că frumusețea stă mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”.

Citește și: Imagini cu Gina Pistol la probe pentru nuntă. Reacția ei când a văzut rochia: „Doamne, cât e de frumoasă”. Va fi mireasă în ciocate

Citește și: Smiley și Gina Pistol, serie de glume despre nuntă și căsnicie. Replica haioasă a solistului, la poza cu el bătrân