Drept dovadă stă un filmuleț postat de Gina Pistol contul său de Intagram, un Insta story, care după părerea fanilor, spune multe.

Gina a publicat un filmuleț cu

În filmuleț, celebra blondă pare că este la o terasă la mare, iar un artist îi face o dedicație, ce lasă de înțeles că această mini-vacanță i-ar fi adus Ginei și inelul de logodnă. „Aoleu, ce să mă fac Doamne eu, se mărită Gina mea…”, cântă artistul în imaginile publicate de Gina.

Citește și: Actrița desemnată cea mai frumoasă fată din lume  a murit

 

GinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Smiley a cântat într-un club din Mamaia

Prezentatoarea TV l-a însoțit pe Smiley la mare, care a avut un concert într-un club de fițe din Mamaia. Gina l-a admirat din public, iar apoi cei doi au petrecut mini-vacanța împreună, fiind surprinși împreună de paparazzi revistei Ciao, relaxându-se la o terasă.

Gina și Smiley formează un cuplu din vara anului trecut, însă cei doi nu și-au recunoscut încă oficial relația.

Despre relația lor s-a aflat, după ce Gina Pistol a fost surprinsă, în luna august, anul trecut, pleccând din vila din Cernica a îndrăgitului artist, unde și-a petrecut noaptea, iar, în prezent, se pare că aceștia ar locui împreună, potrivit revistei Ciao.

Gina a povestit în emisiunea lui Capatos că ea și Smiley au o relație matură și că între ei nu există gelozii. Mai mult, blonda a vorbit și despre lucrurile care o deranjează.

„M-am educat singură. Sunt la un nivel în care nu mai am gelozii şi posesivitate. Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea, atât timp cât o face cum trebuie. Sunt foarte bine în această relaţie. (…) Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: Săraca de Gina. Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. (…) O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu”, a mai spus Gina Pistol, în urmă cu câteva săptămâni.

Imagini cu ei la mare aici.

Citește și: