Gina și Smiley par foarte fericiți împreună, iar de când au devenit părinți relația lor pare mai sudată ca oricând, cei doi fiind în culmea fericirii și extrem de îndrăgostiți. Drept dovadă, stau imaginile cu ei de la festivalul de la Cluj-Napoca, în special în care cei doi se sărută pasional. Cei doi au oferit astfel fanilor imaginea zilei de la festival.

Smiley și Gina au dansat la UNTOLD 2021 pe muzica cunoscutului DJ Lost Frequencies (Felix De Laet) și i-au avut alături pe Edy Chereji, Marius Moga, Tudor Chirilă și alți prieteni apropiați.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în martie

Citește și:Când vor arăta Smiley și Gina Pistol chipul fetiței lor. Cântărețul a dat în sfârșit răspunsul!

smiley si gina 32SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Smiley și Gina au devenit în luna martie părinții unei fetițe, Josephine Ana, dar au dezvăluit că nu vor publica imagini cu fața fetiței lor, Josephine Ana. Până acum au publicat fotografii, în care era cu spatele la cameră sau în care i se vedeau doar piciorușele sau mâinile, iar acest lucru pare să-i deranjeze pe fani, care îi critică pe cei doi pentru decizia lor de câte ori au ocazia. Ea și Smiley au explicat că au luat hotărârea de a nu publica imagini cu chipul fiicei sale, este ghidată de dorința de a o proteja pe Josephine de energia negativă de pe Internet.

Artistul a repetat de mai multe ori că Josphine seamănă cu Gina, nu cu el, fiind încântat că nu a moștenit nasul lui, iar o imagine publicată de Gina Pistol arată că fetița lor, a moștenit zâmbetul tatălui ei.

Citește și:

Gina Pistol, amenințată de fani. Prin ce a trecut proaspăta mămică: „Sunt oameni foarte agresivi…”

Cadoul inedit pe care Smiley și Gina Pistol i l-au făcut fiicei lor după botez. Josephine se va mândri cu el