După nunta superbă din 27 mai, Smiley și Gina Pistol au reușit să plece în luna de miere și au publicat deja primele imagini din destinația aleasă. Este vorba despre Saint-Paul-de-Vence, un sat șarmant de pe Coasta de Azur, în apropiere de Nisa, loc prin care s-au perindat celebrități din toate domeniile printre care Picasso, Matise, Greta Garbo, Sophia Loren sau Catherine Deneuve.

Aşezat pe vârful unei coline şi înconjurat de ziduri medievale, construite de Francois I, Saint-Paul-de-Vence este un loc pitoresc, bun de luat la pas de doi îndrăgostiți care tocmai au devenit o familie.

gina-pistol-si-smiley-luna-de-miere-7SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Smiley a publicat un jurnal video din luna de miere, iar fanii de pe Instagram i-au mulțumit că i-a făcut și pe ei părtași la aventura lor.

„De ce ne-am trezit la 3 dimineața? Aceasta este întrebarea. Bine, Gina nici n-a mai dormit. Am plecat în luna de miere amândoi. Am împachetat și fix la răsărit ne-am luat zborul spre Nisa. De acolo am luat o mașină și am ajuns într-un orășel foarte frumos și liniștit, care se numește Saint-Paul-de-Vence”, își începe Smiley povestea.

Smiley și Gina Pistol, primele impresii din luna de miere

Ajunși în Saint-Paul-de-Vence, satul cochet încărcat de istorie, Smiley și Gina s-au cazat și au filmat dormitorul în care își vor petrece cele vâteva zile de miere. Solistul chiar a făcut o glumă și a spus că în acea cameră se va întâmpla magia, adică somn, pentru că încă se resimt după nuntă.

„Ne-am cazat într-un loc minunat, cu multă vegetație, iar după o plimbare scurtă și un mic dejun rapid am ajuns în camera unde se întâmplă magia, adică somn de voie, că aveam de recuperat. Ne-am trezit la amiază, corespunzător, cu fructe, dulciuri și șampanie, răsfăț, nene!

Apoi am pornit la pas, noi doi și-o umbrelă, prin Saint-Paul-de-Vence. Sper că am pronunțat bine cât de cât. Orășelul e plin de galerii de artă și locuri ascunse, încărcate de istorie. În unul din ele am poposit și noi, la cină, La Colombe d’Or. Un loc în care mulți artiști celebri au stat și au lăsat urme din operele lor, unele chiar în restaurant. Am mâncat franțuzește, adică puțin și bun și apoi ne-am retras în cameră. E și mâine o zi”, a încheiat Smiley filmulețul, pe care îl pueți vedea mai jos.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Cât a costat rochia extravagantă, cu trandafiri

Citește și: Nunta lui Smiley cu Gina Pistol, într-o seră imensă. Cum arată decorul feeric și ce au găsit invitații pe mese

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Smiley și Gina Pistol la nuntă. Imagini, detalii și prețuri cu ținutele, verighetele, buchetul și accesoriile

Citește și: Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe malul Lacului Snagov. Primele imagini de la nuntă. Rochia de mireasă, atipică și superbă