Smiley și Gina Pistol adoră vacanțele cu fiica lor, dar au grijă să plece și singuri în escapade romantice, care le revigorează, evident, relația. De data aceasta se află toți trei în Grecia, bucurându-se de soarele blând de septembrie și de perioada mai puțin aglomerată.

Și pentru că daily vlog-urile publicate în luna de miere din Saint Tropez au avut mare priză la public, Smiley a continuat această serie filmată, iar acum ține un jurnal de vacanță, din Grecia. Așadar, în fiecare zi, pe Instagram, pe Tik Tok și pe Facebook ne întâlnim cu poveștile solistului despre el și familia lui, în vacanță. E adevărat că sunt tare haioase și apreciate de toți internauții, așa că putem spunem că Smiley a avut din nou fler și i-a ieșit și acest proiect.

smiley-josephine11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Josephine, care are doi ani și jumătate, este descrisă superb de tatăl ei, care știe să îmbine emoția cu umorul în aceste filmulețe. „După ce am luat micul dejun, am mers cu fetele la o sesiune mică de cumpărături. Josephine a zis că alege ea șortul de baie. Am avut de ales între rățuște, flamingo și caracatițe. S-au ales, în unanimitate, rățuștele.

Echipați de baie, am plecat la plajă, unde Josephine a decis că nu era udată prea bine grădina. Și-a strâns o echipă de muncitori de vârsta ei și au udat plantele din grădină. Pe vechi, așa, cu paharul. Noi, în timpul ăsta, am supravegheat lucrarea (…). Seara s-a încheiat superb, cu un band live, care a cântat minunat. Evident că nu ne-am putut abține și ne-am pus pe dans, doar noi trei din tot resortul. Josephine a făcut senzație. Noaptea am dormit neîntorși, cu zâmbetul pe buze”, a povestit Smiley în jurnalul de vacanță.

Smiley și Gina Pistol, copleșiți cu urări

Fanii le-au apreciat naturațelea și firescul, dar și faptul că Josephine a crescut. „Sunteți superbi împreună și aveți o naturalețe și o simplitate aparte, simpaticilor, mult succes în continuare, dragilor. Vă iubesc”, „Sunteți serialul meu preferat”, „Ai talent! Abia aștept să văd următoarea zi! Fetele tale superbe, amândouă! Prințesa conduce”, „Sunteți perfecți în 3”, „Concediu frumos, sunteti scumpi mai ales domnișoara”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Smiley a lansat „Days of Summer”, o piesă scrisă acum 4 ani

Zilele trecut, Smiley a lansat pentru piața muzicală globală „Days of Summer”, o piesă în limba engleză, cu un mix unic de sound-uri raggae și synth-pop. melodia face parte dintr-un proiect amplu, pe care artistul român îl dezvoltă de câțiva ani, de când compune și lucrează în Los Angeles și Londra alături de nume mari din industria muzicală mondială prin compania Romdrops, divizia internațională a HaHaHa Production. 

„Este o piesă care vorbește despre nostalgie, titlul Days of Summer este o figură de stil pentru zilele frumoase în care relația dintre cei doi era perfectă. Este o piesă făcută acum 4 ani pentru sufletul meu, așa cum îmi place mie, împreună cu Chopsticks, ca parte din proiectul meu internațional la care lucrez continuu, în paralel cu piesele în limba română.

Este o plăcere pentru mine să compun ce simt și să lansez ce-mi place dincolo de obiective pe termen lung și planuri mari. Am foarte multe piese compuse în engleză, alături de oameni din afara țării, și vreau să lansez din când în când câte una de suflet”, declară Smiley.    

Cu muzica și versurile scrise de Smiley împreună cu Chopsticks, cel care semnează și producția muzicală, „Days of Summer” are un videoclip inedit, cu o ilustrație care îmbină elementele digitale cu pictura pe pânză, realizată de Victor Fota, un artist vizual reputat din noul val și cu animația semnată de Robert Jianu.

Citește și: Ploaie de vedete la ziua lui Smiley. Solistul, imagini superbe cu soția, fiica, fratele și părinții, la petrecerea de la piscină

Citește și: Smiley, videoclip răvășitor cu povestea nunții. Imagini nevăzute din biserică, Josephine și lacrimile Ginei: „Tu ești acasă pentru mine”