Smiley și Gina Pistol, vacanță fără Josephine

Dacă la începutul anului au zburat 10 ore până în Seychelles, în prima lor vacanță exotică împreună cu fiica lor, de data aceasta Smiley și Gina Pistol au lăsat-o pe cea mică acasă, cu bunicii. Au simțit nevoia să fie singuri câteva zile, dar imediat i-a apucat dorul de cea mică.

„Cum e să stai fără Instagram? Dar cum e în vacanță? Doamne, cu un ochi râd și cu unul plâng. Cred că merităm și noi 4-5 zile singuri, nu?”, îl întreabă Gina pe Smiley, iar acesta aprobă imediat: „Da, da!”. În imaginile publicate pe Instastory, atât Gina, cât și Smiley recunosc că se gândesc la Josephine, fiica lor născută pe 9 martie 2021.

smiley-si-gina-pistol-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Gina Pistol a renunțat la „America Express” de dragul fiicei

În repetate rânduri, Smiley și Gina Pistol au recunoscut că sunt dependenți de micuța Jospehine și că își aranjează și proiectele în funcție de cea mică. Invitați la podcastul „#searadupa7”, realizat de Gabriel Fereșteanu, pe frecvența PRO FM, Gina Pistol și Smiley au fost deschiși cu subiectele privind relația lor. Au vorbit despre începuturile poveștii lor de iubire, dar și despre fiica lor, Josephine (un an și 5 luni), care le umple viața de iubire și de bucurie.

Gina a atins și un subiect care a născut tot felul de controverse. Situația ei la Antena 1 și motivul pentru care nu o vedem în rol de prezentatoare la „America Express”. Iată de ce ce nu prezintă Gina Pistol „America Express”! „Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să îi explic eu unui copil, care are nevoie de mamă, că eu lipsesc două luni de zile. Asta înseamnă foarte mult. În etapa în care este acum, copilul se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era acum o săptămână, parcă e alt copil. Are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu momentele astea din viața copilului meu? Cum să nu fiu alături de ea?”, a răbufnit Gina.

Citește și: VIDEO Smiley și surpriza de ziua lui, care l-a topit de tot. Are legătură cu fiica sa, Josephine

Citește și: De ce nu prezintă Gina Pistol „America Express”. Vedeta a devăluit adevăratul motiv. Ce a avut Smiley de spus