Dacă la începutul anului au zburat 10 ore până în Seychelles, în prima lor vacanță exotică împreună cu fiica lor, de data aceasta Smiley și Gina Pistol au lăsat-o pe cea mică acasă, cu bunicii.

Au ales ca destinație un loc mult mai apropiat de data aceasta – Mykonos – și se pare că nu au dat greș, căci fotografiile postate la întoarcere din celebra insulă grecescă îți taie respirația.

Cei doi s-au pozat bronzați și fericiți în dreptul celebrelor mori de vânt din Mykonos, emblematice pentru aceasta insula, încă din secolul XVI, dar și în mașină în drum spre plajă. Nu lipsesc din albumul lor clasicele fotografii de pe străduțele pietruite ori cele de pe plaja aproape pustie sau deserturile fabuloase.

gina-si-smileySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Fanii au apreciat fotografiile postate de cei doi, însă se pare că toți sunt nerăbdători să-i vadă pe Smiley și Gina căsătoriți, cu acte în regulă.

„Totuși ….e timpul sa o ceri de soție!!!!!!Si in fata lui Dzeu!”, a comentat cineva în dreptul albumului foto din vacnță, în timp ce un alt fan le-a transmis „Dragilor, sunteți minunați impreună❤️ Vă meritați unul pe celălalt. Abia aștept să vă văd și în fața altarului?”.

Citește și: Cum arată Gina Pistol în costum de baie, după ce a ajuns la 58 kg. Smiley i-a făcut cea mai reușită poză

xAndreea Esca, petrecere de mare clasă la împlinirea a 50 de ani. Vedeta și-a sărbătorit ziua alături de 70 de persoane la Istanbul