Speak a avut o ieșire pe InstaStory, după primul contact cu Vietnam, populația și aglomerația de acolo. „Bă, bă, băăăă, nu vorbesc engleză, bă, nu vorbesc. O să mor!!! Nu vorbesc engleză, traficul…nu am văzut în viața mea, nu am niciodată așa ceva. Nu, nu! Doamne, te rog, dă-mi răbdare, te rog din sufletul meu, că deja mă iau spumele. E groasă”, s-a plâns Speak, pe Instastory (video, mai jos).

Smiley și fiica, poză adorabilă la plajă

De cealaltă parte, Smiley și Gina Pistol par ceva mai liniștiți și cu siguranță au un program mai cuminte decât prietenii fără copii, Speak și Ștefania. Smiley și-a început ziua la plajă, de mână cu fiica lui, Josephine, iar poza pe care le-a făcut-o Gina este de revistă (foto galerie). Nu este prima vacanță exotică în care merg cu cea mică, pentru că anul trecut au fost în Seychelles. Antonia și Alex Velea se află și ei cu copiii în vacanță, așa că Josephine va avea câțiva parteneri de joacă.

cristina-stefania-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Smiley, Speak și Alex Velea, cu iubitele în vacanță

Pe 2 ianuarie, Smiley cu Gina Pistol, Speak cu Ștefania și Alex Velea cu Antonia și-au anunțat fanii că urmează să se urce în avion. „Hai să fie o vacanță frumoasă! Reuniune de început de an!”, a scris Smiley, pe Instagram. Cei 6 au plecat împreună într-o vacanță exotică, în Asia.

„Toată șatra lu’ papuc! Să fie cu vacanță frumoasă!”, a completat Speak, care va integra această deplasare în proiectul de călătorii pe care îl are împreună cu Ștefania și care se cheamă „Aventura, strigați URA!”. Cei doi își filmează toate vacanțele, iar la un moment dat aventurile lor chiar au fost difuzate pe Voyo. Nu este exclus ca și această vacanță să devină subiectul unui vlog sau al unei emisiuni.

După un zbor lung și obositor, după cum se vede din imaginile pe care deja le-au publicat pe Instagram, cei șase au ajuns în prima destinație, Hanoi, capitala Vietnamului, unul dintre cele mai aglomerate orașe din Asia și din lume.

Citește și: Smiley, Alex Velea și Speak și-au dus iubitele la capătul lumii. Unde au plecat în vacanță cele 6 vedete. Primele imagini din marea aventură

Citește și: Cum arată Gina Pistol în costum de baie, după ce a ajuns la 58 kg. Smiley i-a făcut cea mai reușită poză

Citește și: Ilinca Vandici, coșmar în Mexic: „E groaznic. Nu credeam că o să avem Sărbători așa urâte. Am merge oriunde, numai să nu mai stăm aici”

Citește și: Dan Negru, imagini din vacanța îndepărtată: „Am căutat un loc pe Pământul ăsta un loc unde nu se sărbătorește Revelionul”