Cântărețul a postat câteva imagini pe Instagram unde apar părinții și bunica lui. În imagini apare și bunica artistului, iar una dintre fotografii a topit inimile internauților. Smiley a publicat o fotografie în care se vede mânuța lui Josephine alături de cea a străbunicii ei.

”O întâlnire superbă între mâna care m-a crescut și mânuța puiul de om pe care îl voi crește eu împreună cu @ginapistol ! Josephine s-a întâlnit cu străbunica ei!”, a scris Smiley în dreptul imaginii.

„O poză cât o mie de cuvinte. Respect”, ”Frumos moment”, ”Mă topesc”, au fost câteva dintre comentarii.

smiley-si-a-dus-fetita-in-vizita-la-bunica-lui-poze-emotionante-cu-familia-artistuluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Recent, Smiley a vorbit despre bucuria pe care o trăiește de câteva săptămâni, în calitate de tătic. El a povestit,printre altele, cu cine seamănă micuța Josephine Ana.

Josephine seamănă cu Gina Pistol

Potrivit artistului, fetița a împrumutat mai multe trăsături de la mama ei: „Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri. Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe 9 martie. După multe emoții, cei doi și-au ținut fetița în brațe și sunt în culmea fericirii.

„Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:) Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris Smiley. El a publicat și un filmuleț realizat înainte să devină părinți.

Citește și:

Loredana, apariție de senzație la Te cunosc de undeva! Cum a apărut pe scenă la 50 de ani

Cum a reacționat Alexandra Dinu când fiul ei, Mario, a venit cu prima lui iubită?