A promis și s-a ținut de cuvânt. Încă de ieri, Smiley a anunțat că își va tunde buclele lungi și rebele, un gen de marcă înregistrată a artistului, pentru a-și dona părul bolnavilor de cancer care au nevoie de peruci pentru a combate efectele chimioterapiei.

Așa că sâmbătă dimineață, îndrăgitul artist s-a prezentat la unul dintre saloanele din București unde s-a lăsat pe mâna hairstilistului Florin Noje.

Mai întâi, acesta i-a umezit părul pe care apoi l-a prins într-o coadă pe care… a tăiat-o.

Părul astfel scurtat a fost apoi tuns și aranjat într-un fel în care îl prinde de minune pe Smiley. De altfel, vedeta a postat pe contul său de Instgram toate fazele procesului de schimbare de look, dar și rezultatul final care se pare că i-a fost pe plac. Și nici nu avea cum să nu îi placă lui Smiley noul său look căci, trebuie să recunoaștem, iubitul Ginei Pistol pare acum întinerit cu 10 ani.

Răsfoiește GALERIA FOTO pentru a vedea trasformarea pas cu pas, dar și cum arată acum SMILEY DUPĂ CE S-A TUNS!

smileySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Smiley, apel către fani pentru a ajuta Fundația Renașterea

Decizia lui Smiley de a se tunde a fost luată, așa cum de altfel a anunțat artistul, în scop caritabil. „Donează și tu părul pentru pacienții diagnosșticați cu cancer! Codița trebuie să aibă minim 15 cm și să fie legată. Adu personal codița sau trimite-o prin curier la sediul Fundației Renșterea: Virgil Pleșoianu, nr. 87, sector 1, București”, și-a îndemnat Smiley fanii pe Instagram.