Și în cazul lui pandemia a lăsat ceva urme, sub forma unor kilograme în plus, de care artistul este hotărât să scape. S-a întors la sală și ține un fel de cură, în sensul că a scos dulciurile din meniu.

s-a-apucat-de-curaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Într-o postare pe rețelele de socializare, Smiley le-a dat vestea fanilor. „Trebuie să recunosc că în weekend-urile în care avem filmări îmi cam bat joc cu mâncarea, dar nu renunț la sport. Am revenit în sală!

Și de trei zile n-am mai mâncat dulciuri deloc, asta e a patra zi. Poate reușesc vreo două-trei luni și după poate mă obișnuiesc așa. Așa că nu mă ispitiți!”, le-a spus Smiley urmăritorilor lui de pe Instagram.

Cel mai probabil, e vorba despre un fel de cură în familie, pentru că și iubita lui, Gina, vrea să reintre în formă.

Schimbările din viața artistului nu țin doar de dietă și mișcare, ci și de locuință. În această perioadă, el și partenera lui își renovează casa, așa că Gina s-a mutat cu fetița într-un apartament. Cei doi, aflați la început de drum în ”meseria” de părinți, pregătesc un cămin perfect pentru fetița lor, Josephine. Și investesc mult în ei și în sănătatea lor, tocmai pentru a-i fi alături fetei lor cât mai multă vreme.

Vezi și Cum arată Gina Pistol, la opt luni de când a devenit mamă?

Citește și:

Zarug și Lorelei au fost eliminați din Asia Express. Cei doi au avut cea mai urâtă ieșire din concurs. Primele declarații

E iar scandal în familia Năstase! Reacția lui Ilie după mesajul bizar, din miez de noapte, al Ioanei: „Nu mă interesează persoana”