Concertul a fost emoționant de la început până la sfârșit, timp de trei ore artistul fiind aplaudat fără oprire de fanii săi. Punctul culminat al spectacolului a fost în momentul în care Smiley a început să cânte melodia „Confesiuni” , dedicată părințiilor săi, și copleșit de emoții, cântărețul a izbucnit în lacrimi și a plâns în fața faniilor.

Smiley, în lacrimi pe scenăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Smiley i-a avut alături pe Alex Velea și Marius Moga

Îndrăgitul artist a mărturisit într-un interviu pentru emisiunea „Vorbește lumea”că aceasta este una dintre piesele lui de suflet și are o însemnătate foarte mare pentru el. „Piesa asta are o însemânătate foarte puternică pe mine și în momentul în care am văzut publicul și  luminile, am fost copleșit. N-am putut să o cânt, m-a cuprins starea asta de emoție și am plâns. E prima dată când mi pățesc așa ceva pe scenă”, a declarat artistul.

Smiley a avut alături  pe scenă sau în public oameni dragi și  prieteni, cum ar fi Alex Velea, Feli, Marius Moga, Antonia sau Andreea Esca.

„Chiar am trăit niște clipe extraordinare pe scenă în seara asta și de bucurie și de emoții puternice. Am și râs, am și plâns, am dansat, m-am bucurat, mi-am adus aminte. Am trăit 10 ani într-o singură seară” , a mai declarat Smiley pentru „Vorbește Lumea”.