Cei care îl admiră pe Smiley i-au cerut anut trecut, în repetate rânduri, să se tundă, iar acum, la început de an, artistul i-a avertizat. ”Dacă mai aud și anul ăsta că trebuie să mă tund, îmi las și mustață”, a scris Smiley în dreptul unei fotografii în care apare cu mustață.

Cum era de așteptat, replicile au venit instantaneu. Unii i-au cerut să nu se tundă, alții doar au glumit pe seama felului în care acesta ar arăta cu mustanță.

Gina-si-Smileyyy-la-prima-zapadaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”Îti mai lipsește pălăria si spui ești de ăla care vinde cazane de țuică și tuciuri”, ”Nu te tunde…că celor mici le place să tragă de păr….măcar atât, să scape Gina de păruială!”, ” N-ai curaj. Auzi.. Voiam să te întreb.. Da de ce nu te tunzi?”, ”O să o deranjeze mustața pe PRINTESA pe care o aștepti. Așa că mai gândește-te!”, ”Zici că ești de ăla care pune burlane și vinde și covoare”, ”Nu ai tupeu să te tunzi și să îți lași mustață”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

De asemenea, artistul și-a surprins fanii și cu o nouă imagine cu Gina Pistol. El o ține strâns în brațe pe Gina, care e înfofolită într-o geacă roșie și le-a urat fanilor un an nou plin de dragoste și speranță.

”01.01.2021 am început anul nou plini de entuziasm, speranță și dragoste!” , a scris Smiley.

Citește și:

Cum arăta Andreea Marin acum ”un sfert de secol”. Imagine de colecție de la primul ei loc de muncă la TV

Lidia Buble, Revelion în brațele unui afacerist însurat