Îndrăgitul cuplu s-a pregătit de zor pentru venirea micuței. I-au pregătit deja camera și au făcut tot felul de modificări prin casă. De două săptămâni, ei renovează bucătăria și au schimbat canapeaua cu una mai comodă. Între timp Gina este foarte activă pe Instagram, unde le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme se confruntă în ultimele săptămâni de sarcină. Ba mai mult, Gina Pistol postează adesea și imagini cu burtica ei graviduță care crește de la o zi la alta. Însă, ceea ce a atras atenția tuturor a fost mesajul pus de Smiley la una dintre pozele cu burtica.

”😍😍😍 Fetele mele”, a scris îndrăgitul cântăreț, iar iubita lui a reacționat imediat într-un mod foarte haios, stârnind amuzamentul internauților: ”@smiley_omul măricele, măricele 😂”.

Gina Pistol a dezvăluit îngrozită fanilor că a fost șocată când a văzut că a luat în sarcină peste 15 kilograme, gândindu-se că și în aceste ultime săptămâni va mai pune pe ea, a luat deja măsuri. Îndrăgita prezentatoare a început să fie atentă la ce mănâncă și nu depăsește 1200 de calorii pe zi.

„Am achizionat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme. Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot sa vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos”, a povestit Gina supărată.

„Între noi fie vorba, sunt recunoscătoare și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru miracolul pe care-l trăiesc. Sunt atât de fericită, dar uneori mai fac și haz de necaz. Nu e deloc ușor să fii însărcinată.

Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am și rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie și dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă lovește fiica mea.

 Și pe lângă toate astea, am început să am și dureri de spate și sufăr și sindromul picioarelor neliniștite. Mi se umflă mâinile și picioarele, asta și când stau foarte mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar, pe lângă toate, le îmbrățișez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc. Deci, fetelor, să nu credeți că dacă eu apar la TV nu trec prin asta”, a povestit Gina pe Instagram.

Citește și:

Corina Dănilă a împlinit 49 de ani. Cum arăta actrița în copilărie și adolescență

Monica Gabor se află la sora ei în Dubai. Cum s-au fotografiat cele două?