”“My gang” since ‘89. as fi putut sa spun ‘83, dar fratele meu a intarziat putin…”, a scris el alături de fotografie.

După cum se poate observa, Smiley și fratele său cu 6 ani mai mic seamănă foarte bine. De fapt, toți trei seamănă bine, așa că e clar de unde au moștenit băieții genele.

”Ce bine semănați ❤️😍”, observă și fanii cântărețului, apreciind postarea acestuia. „Cei trei bărboși frumoși!”, mai scrie un alt fan, unul dintre miile care au apreciat postarea.

”Intre atatia baieti era cazul sa apara si o micuta si dragalasa printesa!❤️❤️❤️ ”, scrie altcineva.

Revenind la fratele lui Smiley, un ajutor de nădejde al artistului în afacerile sale, puțină lume știe că acesta s-a despărțit de iubită chiar înainte de nuntă. Nu se cunosc amănunte ale acestei povești pentru că Filip, la fel ca și smiley, este foarte discret cu viața personală. Cert e că atât el, cât și fosta iubită au șters toate pozele în care apăreau împreună, semn că nu mai e cale de întoarcere.

Filip este refăcut în prezent și muncește de zor la casa de producție a celebrului său frate.

Dacă Filip s-a concentrat pe afacerile dezvoltate de fratele său, Mihaela a devenit, se pare, magistrat la Judecatoria Sectorului 3 din Bucuresti. Fosta ”cumnată” a lui Smiley a absolvit Institutul National al Magistraturii, iar după ce și-a facut o stagiatură la Judecătoria Ploiești, ea a obținut un post la București, datorită mediei bune obținute la examenul de intrare în magistratură: 8.00.

Iubita lui Filip a devenit doamna judecator pe 27 ianuarie 2017.