Smiley repetă încontinuu și pregătește totul în detaliu pentru a le aduce românilor două seri magice. Artistul va aduce pe 1 iunie, la Arenele Romane, un show excepțional, 100% LIVE, plin de ritm, culoare și originalitate, într-un scenariu de poveste și le promite tuturor un concert memorabil.
Va avea loc, de asemenea, finala Românii au talent, programată în 3 iunie, de la ora 20:30, la PRO TV. Smiley, Pavel Bartoș, cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu și cei 16 finaliști ai sezonului șase sunt pregătiți să le aducă celor de acasă multe surprize și un spectacol senzațional.

”Săptămâna aceasta emoțiile mele vor urca la cote foarte înalte. Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru concertul Smiley & The Band din 1 iunie, de la Arenele Romane. Vă aștept pe toți acolo să ne bucurăm de o seară cu muzică bună și multe surprize. Vineri, pe 3 iunie, avem finala Românii au talent, unde vom asista, din nou, la un show de excepție pus în scenă de cei mai talentați români. Va fi o săptămână grea, plină de evenimente, dar sunt sigur că va fi pe măsura așteptărilor!”, a declarat Smiley.

Românii sunt, așadar, așteptați miercuri, 1 iunie, la ora 20:30, la Arenele Romane, pentru a lua parte la un concert unic și a se bucura de un spectacol de muzică live, dans şi efecte speciale, toate împachetate într-o scenografie impresionantă, iar pe 3 iunie, de la 20:30, să-și susțină preferații din marea finală Românii au talent și să urmărească un show grandios.

Credit foto: Pro TV