El este primul artist din România care are propria colecție de GIF-uri personalizate, acestea fiind  o serie de stickere amuzante în ediție limitată, disponibile pe aplicatia de mobil Stickchat și este inspirată din muzica si versurile lui Smiley.  Animația creată pe baza fizionomiei lui Smiley și cu situații amuzante tipice lui, GIF-urile din colecția #CumarziceSmiley pot înveseli  orice comunicare pe rețelele de socializare sau pe messenger.

“Domnișoara, domnișoara, ce program aveți diseară?”, “Plec pe Marte”, “Am datorii la stat”, “Preocupat cu gura ta”, “Mulți cred că sunt genial”, “Mulți dintre ei te vor să fii jumătatea lor”, „Pe patul meu și pe muzica mea” sau “Indrăgostit deși n-am vrut” sunt doar câteva dintre mesajele animate și haios desenate din colecția limitata #CumarziceSmiley .

Colecția de GIF-uri va fi lansată pe 11 aprilie

Mai mult, cei care vor folosi GIF-urile vor participa automat la un concurs ce va dura 29 de zile (11 aprilie – 9 mai), pentru a câștiga premiul cel mare, un bilet VIP cu acces în backstage la concertul-eveniment din 1 iunie, de la Arenele Romane, prin care artistul sărbătorește 10 ani de cariera solo Smiley. Mai multe informații despre concurs, precum și o listă cu toate premiile puse în joc, se găsesc pe https://stickchat.io/smiley.

“Comunicarea online a devenit mai la îndeamână tuturor decât apelul telefonic. Pe chat stabilim și ne anunțăm diverse, ne distrăm, glumim, arătăm că ne gandim unii la alții. GIF-urile sunt instrumente cool și haioase de comunicare. Colecția #CumarziceSmiley din aplicația Stickchat e o mare bucurie pentru mine, pentru că e tare să știu că versurile pe care eu le-am gândit sunt general valabile, iar în situațiile în care eu am fost se regăsesc mulți oameni. Așa că, hai să tot comunicăm, că va fi mare veselie!”, a declarat  Smiley despre prima sa  colecție de GIF-uri.

 

Colecția de GIF-uri personalizate va fi lansată pe 11 aprilie, în cadrul proiectului #Smiley10 prin care artistul sărbătorește 10 ani de carieră solo.