Sunt mai zâmbitori, mai relaxați și mai îndrăgostiți ca oricând. Smiley și Gina Pistol și-au ținut relația ascunsă în primii trei ani, dar acum ei nu se maia scund deloc și își fac publice sentimentele.

Deși artistul vorbește foarte rar despre viața lui sentimentală se pare că iubirea pentru Gina l-a schimbat complet. Nu doar că îl va face tătic și că își contruiesc împreună o familie, dar Smiley e îndrăgostit lulea de frumoasa vedetă TV.

El a uimit pe toată lumea cu cea mai recentă declarație a lui. Îndrăgitul cântăreț a lansat recent o melodie nouă cu Delia, „Mai vedem noi”, iar acum acesta a dezvăluit că piesa este scrisă pentru iubita lui.

https://www.instagram.com/p/CGAscWOhfHB/?utm_source=ig_web_copy_link

„De obicei nu fac astfel de destăinuri, dar trebuie să vă mărturisesc că am scris acest cântec cu gândul la Iubita Mea”, a scris Smiley pe Instagram, alături de o imagine cu el și Gina.

gina si smileySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Oglinda parcă-i nebună, se strâmba la mine când nu ne vede împreună./Te strigă vântul, hai acasă, eu cu gândul la cât ești de frumoasă (…) Dе е nоарtе ѕаu dіmіnеаță, mі-е dоr dе tіnе, dоr dе tіnе.Роzеlе ѕе аnіmă, јоасă fеѕtе. Îmі fас dоаr fіlmе. Саѕа-mі еѕtе ѕtrăіnа șі mă țіnе ре аfаrа сă-і е dоr dе tіnе”, spune Smiley în noua sa melodie.