Sunt extrem de îndrăgostiți și abia așteaptă să-și țină fetița în brațe. Însă, Smiley recunoaște că în ultima vreme e foarte greu pentru el să stea pe acasă și preferă să stea mai mult la studio. De vină ar fi chiar iubita lui, însărcinată în opt luni. Îndrăgitul artist a dezvăluit în emisiunea lui Măruță că Gina Pistol pregătește de zor venirea pe lume a fetiței lor, fapt pentru care ea s-a apucat să renoveze toată casă și se fac amenajări peste maenajări.

”La mine in casa stau cat mai putin in momentul de fata pentru ca este in reconstrcutie. E sindromul ala al mamelor care pregatesc cuibul pentru venirea copilului. E aproape gata totul, suntem pe ultima suta de metri. Mai mult am stat la studio, cu pretextul ca am de terminat albumul nou. Inceputul lui martie este programat sa vina copilul, dar se poate intampla orice. Constientizez din ce in ce mai mult ca mai este o luna si mi se schimba viata radical. In fiecare dimineata ma trezesc mai entuziasmat decat ziua precedenta. Voi trai niste lucruri pe care nu le-am mai trait niciodata. Voi avea un prieten nou”, a declarat Smiley în emisiunea ”La Măruță”.

gina-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

De asemenea, și Gina Pistol a mărturisit că în maxim șase săptămâni va naște.

„Eu mai am cinci săptămâni, șase cel mult. Atât mai am și nasc”, a spus Gina.

Prezentatoare de la Chefi la cuțite a confirmat și ea că e prinsă cu reamenajarea casei, însă renovarea este deja pe terminate și trebuie deja să ajungă noua mobilă pentru bucutărie, dar și cea pentru camera micuței. Gina este foarte entuziasmată și abia așteaptă să vadă rezultatul.

Smiley și Gina Pistol se bucură din plin de cea mai importantă perioadă din viața lor. Cei doi urmează să devină părinții unei fetițe, la începutul lunii martie. Cei doi sunt pregătiți pentru o viață în trei, iar aceștia locuiesc în vila frumoasă a artistului.

Deși îi place să facă ordine și curățenie, Gina a dezvălui că trimestru de sarcină i-a dat bătăi de cap și cu greu reusește să-și ducă treburile până la capăt. Ea obosește foarte tare pentru că suferă de rinită în sarcină, dar și de sindromul picioarelor neliniștite, fapt pentru care imediat când se lasă seara pentru ea încep durerirel.

”Am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele, asta şi când stau mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar le îmbrăţişez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc”, a spus aceasta pe Instagram.

Citește și:

Cât s-a îngrășat Flavia Mihășan în sarcină: ”Câteodată şi uit că sunt gravidă”

Nu mai e cale de împăcare! Oana Roman a depus cererea de divorț. Ce spune despre soțul ei?